Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš kao što ste vi holadžani u Srebrenici pokazali kakav ste tim!!!
Primili Rumuniju i Bugarsku u ligu prvaka bez kvalifikacija. I vama dolazi kraj. Polahko ali sigurno.
I Mađarska koja radi kontra EU (nije u skladu sa vanjskom politikom EU) i opet ih drže tu
nadam se da bosna nece nikad u eu,ako izostavimo zemlje beneluxa i skandinavije,dodaj jos mozda njemacku ovo ostalo je sve go k.Zemlje istoka koje su u eu plus ovamo hr,slo,italija spanija nula bodova.Cijene svega katastrofa i obican radnik sa platom nista bolje ne zivi nego onaj u bosni.
Nizozemci je li zinu danas, mi odmah Srebrenicu spominjemo. A ljudi su u vezi EU samo objektivni. Jadno je kako smo postali uslovljeni sadakom kao narod. I za to su krivi NASI politicari, a ne stranci.
Iskreno se nadam da nećemo nikada uči u EU.To je nakaradna tvorevina.
@Bosnauhartaa koja je drzava po tvoj cejfu na ovom dunjaluku, ili si ti obicni bot, ili jutrom mrzis sebe, a poslijepodne cijeli dunjaluk
Priča o problemu etnosa u isto vrijeme dok desnica rovari EU.
`Fala k.r.u kad ovaj ambasador rece jasno i glasno da Bosna i Hercegovina nece moci uci u EU sve dok je ustrojena na nacionalnim torovima. Nadati se da ce se u skoroj buducnosti pitati mladi i obrazovani ljudi, koji zele evropsku BiH i da ih boli neka stvar kako se ko` zove. Znanje, znanje i samo znanje.
De ba ti nas u konferecijsku ligu,nismo ti mi za LPa
Nisam znao da je Moldavija u ligi prvaka?
Šerif iz Moldavije tuko Real M 2 1 u Madridu i Zrinskog izbacio skoro
Moldavija je poput Getafea koji ponekad otkine bod Barci.
Vidimo po Moldaviji.
BiH je baš tim sa 3 različite ekipe , kapiteni ekipa Dodig, Bakir i Čović pa ti od tri tima napravi jedan , hoćeš malo sutra...
Sponzori i direktni pomagaci DJC0U81C@
Eu je ekipa masona i lihvara svak ko drugi ne misli tako nije ni dobro dosao. Sve drzave koje su usli u Eu izgubile su samostalnost odlucuju kako im se kazu veliki. Pogledajte zaduzivanje malih drzava Hrvatska, Slovenija, Ceska, Slovacka cijene namirnica i troskove zivota prije Eu i ulaskom u EU. Postali su jeftina radna snaga i roblje za kredite. Dvije stvari funkcionisu u Eu dici kredit da bi mogao zivjeti i imat platu koja je prividno visoka da bi mogao vracat kredit.
hr dužna preko 60 milijardi eura naši bi došli do 100
Hahahahaha,,, EU je USA rawaku bez prava glasa.
Joj šuplje priče... :-D
ne jedi ....a... liga lažnjaka, licemjera i selektivne pravde.
Bas me tanima da li he iko procitao cujeli tekst,ako jeste svaka mu cast na da ne kazem cemu.Sto se tice EU to je propala stvar i ne treba se o zavaravati jer prije ce se EU raspasti nego sto ce iko uci u nju posebno BiH