Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nudera sa svojim pitanjima pre ove izjave sam bila u pravu.Vlada se je samo obavezala u slucaju prodaje da se brine o radnicima.Do prodaje nije doslo, kako se priopcuje. "Hotel Ero je, kao privredno društvo, u vlasništvu Grada Mostara. To je gradska firma i iz toga jasno proizilazi obaveza"
Preplaceni ministri nesposobni da pokrenu privredu optuzuju ljekare da su uzrok daljeg zaduzivanja i ekonomskog propadanja kantona, PA LJUDI MOJI, IMA LI OVIM NEBULOZAMA KRAJA?? Baj d vej, znate li koliko dugo je ovaj covjek - ministar?
Svađaju se Bošnjak, Srbin, Hrvat, Crnogorac, Makedonac, Grk i Albanac koji je narod najstariji na Balkanu, dođe Tunjo Filipović i učini diskusiju bespredmetnom, pajel'.
godina 2057.-nekoliko prostalih obespravljenih radnika dobili uvjeravanja okupacijske intergalatičke vlade da će se njihovi problemi rješavati na relaciji:mjesna zajednica-mliječni put