Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je gest vrijedan poštovanja Kod nas umjesto 5 novih vatrogasnih vozila, Nikšić skrka u vozni park 1,5 mil . Benjamina Karic gradinacelnica Sarajeva izdvaja za novu godinu haman milion KM za qorno divu Severinu ,uzor mladima
Cuj jahta izgorjela sto znaci da je nisu uspjeli spasiti i on ih casti. To mi mirise da cute o uzroku pozara.
čim ti znaš da je diva znači da gledaš qorniče...uzor si mladima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka ćas
Naplatio Ero osiguranje
Lafcina
e ovo su uspješni perači para
ima se može se
Ljudina sa stilom. Ogromna većina koja ima brdo novca to nikada ne bi uradila, nego bi se još obrušili na vatrogasce što nisu ugasili vatru.
4 osiguranja naplatio za izgorjelu jahtu ... i ja bih casto svakog ko je podmetnuo
Cuj jahta izgorjela sto znaci da je nisu uspjeli spasiti i on ih casti. To mi mirise da cute o uzroku pozara.
Hercegovina puna oligarha
Ratnih profitera
Stanogradnja je isplativa....
Kad meni izgori jahta i ja ću isto tako.
Puna je Hercegovina ovakvih biznismena. O obrazu kod drugih firmasa, kao što ima dotični gospodin, bi se dalo razgovarati, ali generalno je Hercegovina puna love. Svi imaju, nikom ne fali. Zato Hrvati i jesu ovako jaki u BiH bez obzira na brojčano stanje. Imaju pare.
netko se bori, radi a netko kuka, place i ceka donacije.
lako je biti jaci od ostatka, kad ostatak placa porez a ti ne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mišo svaka čast brate
Jel to legla lova od osiguranja?
Tako je to. Da nisu njegovu jahtu gasili, moglo bi i pola države izgorjeti, ne bi se on počešao ni po glavi, a kamoli da se odluči na ovakav čin. Inače, ko vjeruje da je to on sve pošteno zaradio?