Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokoj ti dusi gigante, a ovim pakasima na cast
Domobran, volio BiH i bio je protiv UZP-a. Naravno da im nece goditi.
Kažu Franjevci mi smo Bosanci katolici među najstarijim u BiH a ne znamo šta je sa ovim Bosancima katolicima da to mjenjaju. Istina jer na katedri u Sarajevu piše Bošnjaci katolici i ni slova o tzv BH Hrvatima jer tada ih nije ni bilo u BiH kad se gradila katedrala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu zato što je volio BiH.
Volio je i branio i bio glas običnog čovjeka..
Bio je ČOVJEK , a ne Čović !!!
Nije bio protiv svog naroda, ali se zalagao za drzavu jednakih, a to nije odgovaralo centrima moci. RiP
RIP profesore, veliki covjece koji nisi dozvolio da ti oduzmu znanje, pamet i slobodu moci govora i rasudjivanja. Kao pripadnik jednog naroda, zalagao si se za BiH i sve one koji ovdje zive. Pocivao u miru
Pa realno cast je da ti ovi danasnji s.u.p.c.i iz sva tri tabora ne odaju pocast. Odmah znas da si valjao, tok si im smetao.
Nama u Hercegovini nece falit
Jesi li ti možda predstavnik ljudi u Hercegovini? Ne znam zašto govoriš u ima nas svih i ko si ti uopšte?
Vi u Sarajevu da imate obraza kao što nemate nazvali bi jednu ulicu po Safetu Isoviću .... Nemate je jer ste nezahvalne svi nje.
SLAVO KUKIĆ ČUVAR BiH VJEČNA SLAVA MU
SLAVO KUKIĆ ČUVAR BiH VJEČNA SLAVA MU
Šta se ima opraštat? Imao je "svoje" u Sarajevu, odabrao sebi, pa ga štujte vi kojima je podilazio i za čije je interese radio. Šta treba da ga štuje netko kome je podkopavao kuću cijelo ovo vrijeme?
nije bio fašista zato nije odgovarao HDZ vlasti u Hercegovini
tesko je cestitom na ovom dunjaluku... hulja preuzima sve vise i vise vlast i moc, sve dok opet u velikoj katastrofi ne implodira
F.H. Odlican tekst. Slava profesoru Kukicu!
Hvala Vam profesore za preneseno znanje i hvala sto ste bili za drzavu BiH !! Mirnila vam dusa bila.
Ovo i jeste najljepši oproštaj kad ti antiantifašisti ne naprave oproštaj.
ne mogu od stida i srama