Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što si rastjerao Hrvate dragane vidiš da ti nekad i oni zatrebaju makar jedan dan u 12 godina.
Mozes misliti sutra belaja, kad ustanu pra pradjedovi ovih Srbokatolika da glasaju, pa dodju do birackog mjesta, i krenu da glasaju, pa se pitaju gdje su nasi Srbi. A kamenjarci im uglas govore, dedo, nismo mi visev Srbi, mi smo sad Hrvati, i to oni najveci.
@fbUser1593527034 Covic je Hrvatima nanio zlo, a licemjerno se vazda poziva na nacionalne interese.Pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tko je glasao na proteklim izborima za bilo koju drugu općinu na ovim izborima ne bi smio. Ako je ovo CIK dopustio treba ih dve smjeniti, a nalogodavcima zabraniti da se bave politikom
@BIMBOXY izbori su bili prije mjesec dana ne prije 4
Javi se covjek koji krsi izbornu sutnju
jebiga dao si im adrese u Hrvatskoj na izborima,a sad oni ostali tamo gdje si ih prijavio..
Da se skeniraju glasački listići ko je glasao na nedavnim lokalnim izborima bilo gdje u BiH ne bi mogao ponovo u Mostaru, a ako i bi lako bi bilo ustanoviti da jeste i onda poništiti njegov glas. Bez skeniranja listića i glasanja internetom, tj. e-mailom nema poštenih izbora.
ovaj izgleda i dalje hoce da mrtvi izlaze na izbore...pusti mrtve neka pocivaju u miru
sta je sporno ako su izbrisali umrle od korone..
Nije ovo 2008.
Vrlo moguce prevare od strane hdz.Treba sto posmatraca staviti da hdz ne daju miligram sansi za decenijske prevare.Napokon ode na smetpjiste ova stranka.hahaha
HDZ SDP i Naša stranka u odbrani Dragana I Mostara ...
Bakire, koji si ti konj ! Čović organizuje paradržavne organe a ti ni habera. Takozvani HNS je pokušaj trećeg entiteta, tj. parlamenta Hrvata.
Skontali skutori da ga puse na izborima,pa nesto drame.
Tzv. HNS je najobičnija udruga građana koju HDZ koristi kao paraparlament Hrvata. To treba zabraniti i krivično goniti organizatore.
Bosnje prijavili svoje iz Capljine, Blagaja, Stoca u Hodbinu, Gubavicu...
Prestrasio ga mali broj Rvata na birackom spisku. Koliko znam, jedini nadlezan za izmjene birackog spiska je CIK.A oni valjda znaju sta rade...
A sta sa CIK-om, njega zaobilaze.
Mozes misliti sutra belaja, kad ustanu pra pradjedovi ovih Srbokatolika da glasaju, pa dodju do birackog mjesta, i krenu da glasaju, pa se pitaju gdje su nasi Srbi. A kamenjarci im uglas govore, dedo, nismo mi visev Srbi, mi smo sad Hrvati, i to oni najveci.