Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, cuj SDA protiv korupcije! Isto da se Escobar borio protiv trgovine narkoticima!
Lično znam ljude koji ce raditi kontrolu inspektora. Zajebani momci ne jebu živu silu. Mnogi su se zabrinuli koji uzimaju reket. Samo naprijed!
Ova reže granu na kojoj sjedi... neka neka...
sve ce to konj akovic sredit pa on je inspekciju zvao zbog teleta u najlon kesi u zetri
Povuci paralelu izmedju ove dvije institucija i drugih kantonalnih i sve ce vam biti jasno! Ove dvije institucije su pod vodstvom kvalitetnog nekorumpiranog kadra! Puna podrška!
E od danas će Asim i Osmica postati dobri i neće više muljati
Baš se našla SDA da predlaže nešto protiv korupcije 😂😂😂🤣🤣🤣
SDA nije brez mana ali je daleko najača institucuja u BiH. Živjela SDA gradžanska partija Bošnjaka sviju vjera.
@InteIidjentBaznijek Mozda jedte najjaca institucija, ali su joj zato oni graDŽani "sviju" vjera koji glasaju za nju nepismeni da oci bole.
Hoce "antifasisti" da protestuju sad ce nas inspekcije sve potamamit zbog drugog vala