Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako imate pogresno misljenje o tom uberu to je cudo jedno. Pa i ako dodje uber vozit ce ga nasi ljudi,nece astronauti. Taxi nema veze sa kompanijom,vec je svaki pojedinac za sebe,a tu je bitan kucni odgoj i kultura vozaca
Ja vozim taxi već 7 godina u mjestu sa jedva 5 hiljada stanovnika i nikad nisam vozio nekog obučen u trenerku ili šorc.
A da ne govorim o alkoholu koji nisam u životu probao.
Uglavnom su svi pijani, napravite test.
da nakupis 1,47 bas da saljevas.... ja jedva nakupim 0,3 , i uvijek 2 sata pauze , prije cu voziti, da se slegne. i kad kod me kontrolisu, kazem , pio sam prije 2 sata umjereno. i vazda mi izmjere 0,0. znaci alkohol nije problem, vec sto ljudi ne znaju procjenut i stat pit.
da taj 58. godisnjak nije malo postar za romobila.
Zatvor + oduzimanje licence, pa nek vozi opet pjan
Plata mi ke katastrofa,znaci nmg do 15og izgurat Bgm
Ne mogu ni ja. Kupujem ubudjali hljeb u pekari i jedem nudle od 60 feniga.
Svako treba da odgovara za svoja djela i bude kažnjen ako je kriv. Ali ovo šta rade sa romobilima je užas, večeras sam na šetalištu jedva djete uspio sklonut. Isto da su bogom dani, samo oni, i 90% ih vozi divljački. Ako traže adrenalin, nek ga nađu na drugi način, hajde ova djeca što ne znaju ali ovi stari akrepi se nafuraju kao da su Rossi, a hodati ne može.
Sta je ovo neka asfaltirana njiva gdje se desila ova nesreca? Mi sa ove a ni sa ostalih slika ovog nemilog dogadjaja nemas utisak da se radi o nekoj ulici. Kao neki nezavrseni parking ili tako nesto.
Mi smo glupi i drzava nam je glupa zasto je hlupa zato sto smo svi glupi!
traktor iskljuci
Ma ne, treba mu spomenik napraviti!
jašta nego oduzeti! haloo lik napuhao 1,47 i vozi auto!!! ma da mi je brat rodjeni oduzet mu sve dozvole!!!! ja ne razumijem ljude koji ga brane. da je bio trijezan sve bi bilo ok, jer svakome se moze desiti saobracajka.
On treba u zatvor, pijan voziti narod, kakva licenca i zakoni
Uber rješenje, nisu bahati a fino i jeftiniji
Za Alkohol najstrože kazne treba uvesti
Prije će Bakir ukinut RS nego će takso izgubit licencu
Znamo li kako je vozio romobilista, da li je prešao na crveno, itd?