Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hofman najveći ublehaš. Preko noći mu priključiše rafineriju na gasovod a da on nije sproveo istragu.
Kaze lik koji je prosipa sulju da cak 10 tisuca cecena medzu kojima ima i Kadirovaca namjerava uci u EU preko Sarajevskojg aerodroma. A ovamo na istoku Bosne nesmetano Ruska braca ulaze. Us4sko C3tnicka posla.
novi ministar ušao prvi put u MUP bez lisica na rukama, kažu umjesto u kancelariju krenuo u podrum ;-)
Isak je za manja djela osudjivan, najbolji policajci su bivsi krimosi kao i hakeri znaju sve rupe u zakonu
Ja vise vjerujem Rami nego ovome Hofmanu !
Ja stvarno ne znam koji je nama k...c. Šta mi biramo...
Jel ovo ministar farba bradu? :) Joj, koji nama kompleksaši sjede u vlasti...
TUGA I ŽALOST DRAGI STUDENTI KOJI GODINAMA IDETE U ŠKOLE IDITE IZ OVE ZEMLJE JER OVAJ ISAK I NJEGOVI SINOVI SU KUPILI DIPLOME I SAD ODLUČUJU O VAŠIM ŽIVOTIMA .OVDJE NAM JE KRAJ
počela psihička priprema da smijene ramu
Od Hofmana nema veceg lopovcine i ustase.
Ovaj Hoffman ko ovi samozvani eksperti koje ni strina njihova nije citirala,kao on sve zna i on je kao neka moralna vertikala.
Kakve bolan saradnike, lik napada ljude i prijeti im. Takvi saradnici ovom liku suvisni. Moze sam.
Pod hitno MUP u saradnji sa psiholozima, socijalnim radnicima, roditeljima da napravi program edukacije djece i odraslih o stetama i posljedicama laznih dojava u skolama, posljedicama upotrebe oruzja i slicno. Sira zajednica mora aktivirati sve resurse da se maloljetnicima objasni da je svaki oblik nasilja poguban i kaznjiv.
Ne znam sta je ali poslije najave ucenika i iz Bihaca drzava mora odmah ozakonit da se oruzje po kucama mora drzat u sefu.
Pa već jest takav zakon
MUP i Policijs na svim nivoima je rak rana drzave.Sva se refirma svodi iz koje stanke ce biti ljudi u Nadzoru nad radom,za izbor,komesar ,od najnizeg sefa do ministra,sve je stvar dogovota kavi konkutsi
Sve što napišem je suvišno,dno dna je sam izbor Isaka,znamo svi kako je došao i ko je lik!! Mislim da je to šamar svima nama u Bosni i vrijeđanje dostojanstva ovog strpljivog naroda!!
mislis utjerivacima dugova?
Za šaku vlasti.
Svevlad je u pravu sto se ovoga tiče.A Isak prica o budućem radu ovog ublehasa Vahidina.Isto kao k...a o postenju.