Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja bi budala to napravila? Pa svakom normalnom je u cilju da se zavrsi sudski proces i da bude osudjen. Kakvo ubistvo ,u zatvor ti jarane moras -u zatvor!
Jedini ko ima interes da to uradi su Srbi.Nije im prvi put da nosaju glavu vožda u cekeru :D
Dani hroktanja...
Za Vulicku i ostale idiote oko nje su opasna za njihovog idola i godisnja doba osim ako nisu Srpsko proljece, Srpsko ljeto, Srpska jesen........
Nevjerovatno: Atmosfera linca pred sudom🤔😱😡😤Ako ne dodju Dodikovi podanici i njegovi svekolika svita huskarosa-ki na celu sa Vulickom, mogli bi vidjeti samo slucajne prolaznike😂Malo nam ovih idiota, pa nam je dosao odvjetnik Nobilo koji proglasava Sarajevo kontaminirano🤔Da ista vrijedi kao advokat ne bi se spustio na nivo Sanje Vulic😂😂😂
ebo vas on sve redom, više..
kako su podli može se desiti da neko puca vazdušnom puškom i da oni prikažu to kao atentat jer svi su spremni na sve
Budala I krivih drva nikad nestat neće
Meni samo žao obicnog normalnog svijeta koji mora živjeti u ludnici zvanoj g. eres
Imaju blindirana vozila i nije problem da se doveze do suda, postoje policijske i zaštitarske agencije za se zaštiti, ali mora doći na sud i točka.
Ma nema govora da čovjek ide na suđenje kad mu je sigurnost ugrožena. Nek sud dođe kod njega kući... Ili nek ga Online sude. Ili nek mu daju imunitet.
Neznam što se uopšte treba pravdati na njihove gluposti o posjećenim stablima.Bože svega , pameti najviše
U svijetu gdje su stabla glavni sumnjivci u političkim igrama, jedno posječeno drvo je odlučilo uzeti stvar u svoje grane. Krenulo je u misiju da dokaže svoju nevinost, nosi transparent "Nisam ja, bio sam kod kuće cijelo vrijeme!" dok ga prati vjerna ekipa vjeverica, svjedoka njegove alibija. Međutim, prava drama se odvija kada se otkrije da je glavni plan bio da se napravi više mjesta za parkiranje bicikala ispred suda – ekološki prihvatljiva zavjera!
Nešić i kompanija znaju kako je kad pokvarenjaci spremaju ono zašto druge optužuju.
Ova haranga ima Vučićev potpis.On je preživio 4895 atentata :D
RAZLOG - da je lišće sa stabala opalo i time ugrozilo MD jer je otvorilo pogled - NA VEPRA !
Srbi su grozeni komsije nebrite uzecemo sve i prodati kud koji bjezimo!?
i radovan karadzic je ovako razmisljao,dozivotna robija !