Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si najgora
Član Predsjedništva NiP-a ulazi u biznis sa strujom. Aljoša Čampara osnovao firmu u Istočnom Sarajevu. RA ENERGY doo
Kako je moguće da jedan profesor na fakultetu nije u stanju jedva stan svoj isplaćivati, a jedan političar može imati svoje Apartmane u Neumu?? Odakle mu pare za takvo nešto??? Je li on možda pametniji od ovog profesora??? Pitam za dijete, koji savjet i poruku da mu dam za profesionalno usmjerenje! Nisam pametan..
Sta ti pravis, dijete mi 15 dana iz skole se vraca poslije prvog ili drugog casa zbog dojava o bombama
Lici na ministricu sa Bliskog istoka.
Nemaš ti glavu za posao koji radiš.treba ti naći nešto lakše.
Nju treba u zatvor zatvoriti.
radiš ti na mom k u r c u
nemaš ti pojma
Dinina desna ruka. Gospođo mislim da tebi licno bolje stoji čuvanje par ovaca. Ovo nije mržnja prema njoj jer to je častan posao.
Vi ste kao ministrica prvo trebali uraditi pohvaliti, nagraditi uciteljice, profesorice, cistacice itd... itd... koje su u ratu pod granatama radile i ucile djecu.
Alaj si je osnazila, svaka ti cast!
Bukvalno i ,,osnazujes,,i to pistoljima...
Ovu Vladu definitivno treba skinuti. Osim izjava i kritikovanja SDA, ništa uradili nisu. Oni se još uvijek ponašaju kao opozicija. Samo kukanjava. Hota je klasičan primjer podkapacitiranog demagoga sa velikim ambicijama.
Bošnji je najteže prihvatiti kad mora nešto promjeniti. Mi u Austriji imamo iste pravilnike i niko ne smije ni da pisne. Samo se kod nas u Bosni bune kad treba nešto unaprijediti. Samo naprijed.
satrase se u osnazivanju online nastave zbog ovolikog broja dojava bombi zadnjih mjesec dana
Hota imaš selam od Faće
Ne radite vi ništa ali apsolutno ništa kao ni oni prije vas. Prvo uredite u kantonu obrazovanje da sve knjige koriste iste udžbenike ili napravite jedinstvene gdje će djeca ići stranicu za stranicom a ne čas 34 strana pa onda treća. Druga stvar prestanite izmišljati kojekakve predmete i vratite predmetima imena koja samo i mi koristili dok smo se školovali. Treće uvedite red u škole i zaštitite nastavnike od kojekakvih roditelja ali uvedite i spregu nastavnicima.
Hahahaha ko je ministar obrazovanja dobro ikako napredujemo...ublehe obične
Trebaš ti dati ostavku na mjestu ministrice, unistila si obrazovanje do srži, dala si roditeljima i dijeci sva prava dok si profesorima uzela sav autoritet, trebaš se stiditi svojih postupaka i napusti tu poziciju koja ti je ukazana aa nisi je opravdala.