Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo hanume koja je ukinula Mjedenicu koju ni granate ni rat nisu zatvorile ali je uspjela nipova gospoDŽa ministarka
Ona je istureni igrac gulenove mreze
Zasto lazete botovi? Mjedenica radi neometano! Barem se informisite i citajte ako znate citati, prije nego pocnete siriti lazi i dezinformacije ovdje.
pit bulo daj ostavku
Vidi Uka,evidentno zaosto u rastu i razvoju,a odijelo kupio na dječijem odjelu
Nekompetentni ministri i ministrice u policiji i školstvu,haos živi djeca raspamećena,a vidi nam premijera u vrticu ima vise ozbiljnost
Ministrice nemojte plaćati subvencije privatnim vrtićima a gasiti svoje preduzeće
E cuj Laki je malo onaj Uk je malo nervozan. Orvo smijenite tu nesposobnu ministricu, Katicu pa i sam daj ostavku. I samo da pitam za jarana gdje sjuziste 80 km u Ks.
Ovo dvoje na slici unazadili kanton vise nego sda
Boba je bila na IZBORIMA !
rijesenje je prosto : Ne mogu se kupiti kartice bez da das svoje podatke ! Ako se vec hoce osobi maloljetnoj priustiti mobitel i broj, onda podatci od roditelja ! Je li vam jos treba objasnjavati ?
Nije samo bh telekom mreza pametnjakovicu
Telekomi su duštveno neodgovorne bolesne firme kojima je malo 600 triliona eura dnevno, oni bi brojeve prodali indijancima, šta njih briga za sigurnost ljudi
Sve sto je mogla uništiti ova je uništila, Mjedenicu, Školu u prirodi u Sabicima šta je slijedece ?
Izgleda da je u IT sektoru nekoj firmi slaba prodaja laptopa, pa kad bi djeca ponovo imala online nastavu možda prodaja krene..
Koliko se vremena potroši na lickanja odjela krpetine i pokazivanja foliranja slikanja flertovanje, nije ni čudo da ostane pola sata dnevno za konkretan rad