Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u BIH ko nesto bolje. Neozenjene Momcine od 35 godina uzlmaju od majke za kladionicu i kafu svaki dan.
@shameonyoo eh da je meni pobjeći iz ove bih ili da odem pobiti one političare koji kradu pare ne formiraju zakone za bolji život, tada ne ni tražili od majke. A i gdje se to ima para za piti kafu svaki dan,trenutno razmišljamo da nađemo posao bježat iz BiH je najbolje.
@shameonyoo Iako je branio Karadžića u Haagu i osporavao genocid u Srebrenici, Milinić je godinama na čelu bh. institucija. POGLEDAJTE KLIP: https://www.youtube.com/watch?v=48Gc76eeLik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Također, zanimljivo je da muškarci duže ostaju u roditeljskom domu nego žene." - nema ovdje ništa zanimljivo. Žene žive kraće u roditeljskom domu iz razloga što im je dovoljno samo da se udaju za nekog ko ima ok posao kako više ne bi živjele sa roditeljima. Muškarci se u tom pogledu u ovakvom društvu ipak više muče, jer valja obezbijediti svašta nešto prije braka i djece.
Naravno, jer Šveđani nemaju kulturu obitelji, Dovoljno je pogledati kakvo je stanje u Švedskoj sa feminizmom i radikalnim liberalima, ljevičarima. U Hrvatskoj je normalno da cijele obitelji stoljećima žive pod "jednim krovom".
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, bankomati po aziji su vec uvedeni i postavljeni. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu (ili mjesec) bude zao.
a bosanci dozive penziju na ocevoj penzijii
Ja volim da provodim vrijeme sa svojim roditeljima, kuca je dovoljno velika za sve, ne pada mi napamet odseliti se.
A kad odsele onda babo i majka ostanu bez jedne sobe ako je loše, nadozida se soba kao prosjek, a oni bolje platežne moći znaju napraviti i čitav sprat, ako ie babo ranije izlio deku i ostavio armaturu da strši za svoje muške junake!
Hrvati sishu majcino mlijeko do 14 god, a ocevog pimpeka do 21..
A bosanci se nikad i ne sele
Čudna mi čuda, baš se vidi podjela na sjeverozapadni bogatiji dio i jugoistočni siromašniji dio Europe. Kao da ja ne bih sa 18 otišao studirati u Zagreb da sam imao s čime. Završiš faks s 25 (ili ne), tražiš pravi posao par godina, nađeš ga i eto 30-ta dok si trepnuo.
Šveđani da imaju standard ko mi u Bosni ne bi ni pravili djecu,ja ti to garantujem,porede se neuporedive stvari.Mi smo zlatni kako nam je
Što kaže ona jebbeš babu koji ne može izdržavati sina do 40 te godine
Hrvati nemaju seksa. Jer nema pravog seksa bez osamostaljenja. Sve drugo samo beskrajno samozadovoljavanje ako i toga ima. Zato se hrvati nikad ne smiju.
Nije omladina iz Švedske toliko bolja, niti superiornija, niti pametnija, niti kreativnija od naše omladine.Uređen sistem je njihova prednost i postojanje ambijenta za progres.Mi imamo tu mazohističku potrebu, da naše mlade ljude nazivamo lijenčinama i nesposobnim glupanima.Omladina naša je zlatna, kad vidim kakvu nam državu ostavljaju u nasljeđe ove mudre,stare,sposobne, sveznajuće generacije koje i dalje žive u prošlosti.
Sve je stvar standarda, studentski poslovi su u Svedskoj i mnogim drugim zemljama plaćeni više nego što kod nas iznosi prosječna plata, dok kod nas studentskih poslova gotovo da nema izuzmemo li slaganje robe po sccu i slično. Da ne govorimo o poslovima namijenjenim za srednjoškolce..
Ta ce Svedjani, ne daju djeci svojoj dinara i cim napune 18 ih napucaju nogom nek se sami snalaze. I eto to je ko nesto super. Sved ne bi ulozio u nektetninu ni u djecu, al zato sve pare potrosi na svoje cejfove. Teski sebicnjaci
mi smo nacija neradnika i dzabahljebarosa.. prije 3 godine smo uhljebili 100 000 demobilisanih dzabahljebarosa.. koji su 25 godina poslje rata.. najvise vremena proveli u kladionici i kafani