Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, samo mi zao sto BiH nije jedinstvena. Pa ja bi ovim Hrvatima zabranio ulazak u BiH i sa tri negativna testa, ili u najmanju ruku reciprocitet
@threadripper Sa putovnicom može i zaražen.
samo ne znam koga su zeznuli sa ovim?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Možemo li svi dobiti putovnicu pa virus neće na nas?
@Cydonia moze ako si podoban sda kadar. Sve do jedan uspjesan SDA-ovac svoju je djecu bez problema poslao na skolovanje vani sa HR putovnicom.
Tek se sad vidi koliko je BiH podjeljena i to od strane EU .Prave nam Segregaciju.Toliko o našim političarima ,ovo je čisti protektorat ali samo za jedan narod.
Neka hvala ne dam vam.
Čak i srbi iz krajine koji su otisli 95 dođu i,kupaju se. Samo bosñjak ne može dok se ne nauči liepom ponasanju. 😂😂😂😂😂Europa rekla NE. Prvo kultura,civilizacija ,onda cemo dalje
E nego kako drugo. Hrvati mogu u svoju maticu otkud ih je kotačić poviesti odmaknuo od nje i gurnio u zemlju trećeg svieta.
Sad kad počnu komentirati ovi koji kontroliraju 30% teritorija a minimalac im 205 eura u 21 stoljeću. Mi pobiednici😂😂😂😂😂
E nego kako drugo. Hrvati mogu u svoju maticu otkud ju je kotačić poviesti odmaknuo u zemlju trećeg svieta.
Naučnici se trude da pronađu vskcinu a nisu čuli da ima putovnica koja štiti od korone 😁😂😀
Šteta što nije i obrnuto ali to je već pitanje ponosa neke države!
Apsurdistan...
Manje glupiranja, a više ozbiljnosti. Jer, HR ne može zabraniti ulazak svojim državljanima, event. karantenu. Svaka ozbiljna država dijeli narod na svoje državljane i strance. Poglefajte USA. Pokušajte oteti dvoje Amera, pa će te vidit šta je batina. .
Opet klix laze, nije uvjet putovnica nego domovnica. Do kad cete siriti lazi.
Ovo je samo još jedan u nizu od dokaza o ne postijanju virusa, maske stoko, rastojanje.. ...ostani doma ..😅😅
Sto su se glupani nadigisili, a ne znaju da ne mogu nigdje i europu, plus sto sami nikome iz europe ne daju da uđe u BiH bez negativnog testa! Ali bitno je srat po hrvatima i hrvatskoj! Zato se nikad necete nista ni pitati u ovoj zemlji, dok vase vrle vođe sve HR putovnice imaju!
@arena Ne da Bošnji nitko u državu, ali samo Hrvati ne valjaju. Kao, što su se umislili od kad su u EU! Ne vidim prosvjed protiv Njemačke, Austrije... al Hrvatska, pih, pa tko su oni?
Apsurdno. Neće virus ako imaš putovnicu/domovnicu, ako imaš vizu.
Ustaše!!!