Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio da ova Hubijar samo citanke pise.
Upravo baš radi toga ste morali odjaviti saradnju s novom upravom Turističke zajednice zbog Muzura koji je odbijao.
samo jos jednom:uriniram po citavoj sda stranci od sda omladinaca ,botova do svih clanova na celu sa cobanima baketom&sekom.onako tradicionalno 🚮🚮🚮🚮🚮 narod je saznao
Kazem ja da ce muzur klavir svirati al meni niko ne vjeruje :)
samo jos jednom:uriniram po citavoj sda stranci od sda omladinaca,botova,svih kadrova i njihovim poglavicama baketu&seki. onako tradicionalno 🍌🚷🚮🚮🚮🚮🚮🚮
Udario lopov na lopova. Čuj od kiflinog kuma zena, ma ne bi on..Narod i pravda,bla,.bla.Poštenjačina s dna kace. Onda mi vele glasaj za ezdea otpadak. Sve trka stoji.
Uhljebi protiv uhljeba
Doci ce vrijeme da ti klempo objasnis gdje su pare od zicare,topova za snijeg,gdje su pare iz benetona itd
Ako ni zbog koga onda zbog ovoga konja SDA mora izgubiti izbore. Stranka koja ima ovakvog idiota ne zavrjeđuje ni minimalno poštovanje.
Sve go seljak, papak i uhljeb koji se obogatio u post ratnoj BiH. Svi sve naucili u Aljinoj SDA, koja je koljevka za ovakve talente, a sta su tek pokrali i prisvojili; Izetbegovici, Cengici, Nedzadi Brankovici, Narcisi Dzumhuri, Salke Selmani, Amiri Zukici, Mirsadi Kukici, Bajaziti Jasarevici, Ejubi Ganici, Huseini Zivalji, Keme Kozarici, Harisi Basici, Bakiri Alispahici, Edhemi Bicakcici, Hilme Selimovici, Hife Ahmetlici, i ostali znani i neznani junaci.
Bas onako fina, pitoma gradska faca. Intelektualac pravi! Ja mislim da veceg seljaka u gradu nema.
Zar je iko mislio da je bivši premijer KS ikog postavio na poziciju zbog sposobnosti?
Kolko znam magistri turizma itekako postoje
A gdje su pare od ski lifta šestosjed koji nikad nije proradio pa od mesa kojeg su na crno donosili i prodavali pa pare od parkinga na Bjelasnici itd ....... pa sistema za vjestacki snijeg koji je placen pet puta nego je realna cijena i pitanje je da li uopste radi ...itd
Muzur je poludebil, kako drugacije objasniti cinjenicu da mu je Konakovic uzor
Hajd ok sve i da je istina ovo za Muzura ali i dalje si krivotvorio potpis majmune glupi. Sta na sudu ćeš reći morao sam nije mi se javljao na telefon???
A i ako je sudski spor u toku kako ga možeš odjaviti ?
Muzur je debil koji misli da direktor treba potpisati odjavu sa porezne,istina je da to radi onaj koji te odjavljuje, nikako direktor. Debilu je neko rekao da sam sebe mora odjaviti nakon sto je smjenjen. Kada ti dobijes otkaz u firmi, jel dobije papire sa porezne ili sam potpisujes odjavu??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)