Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj tako, radi relaksacije odnosa ne mora bas danas
Gledajte pozicije u BiH danas, na 90% pozicija su instalirani srbi i hrvati. Bosnjaka koji su vecina u BiH nema ni 10% na pozicijama. Trojka uzela glasove bosnjaka a svi potezi koje prave su u korist Srba i Hrvata a na stetu Bosnjaka i drzave BiH. Nista bolja nije ni SDA svojom korupcionaskom politikom unistavanja bosnjaka.
Forto se ne bori on nije bosnjak.
To onaj Hurtic sto je pomogao Dodiku da ima 4tog delegata.
I ovaj je izdajnik
Koji bosnjacki kadrovi ministre umjesto sto ste srbima dali mjesto uio da ste uzeli mjesto min.finansija i tako koliko toliko izbalansirali bh finansije smjesni ste bgm ....
Hdz je vece zlo i od Snsda dok ga vodi Covic.Opet pokusali da izigraju Bosnjake ali nar neko ima u toj izdajnickoj kompoziciji dovoljno hrabar i mudar da se tome usprotivi.Kad je HDZ ovo pkusao saboturati sta ce onda raditi sa bitnijim temama i izbornim zakonom
Bravo Sevlide.
počele su ucjene
Pogledajte Hurtić-ev IG Instagram seljacina sa dna kace bem ti zivot
nedaju u EU ako Bošnjak bude na vlasti
najbolje bi bilo da napusti bosnu i hercegovinu, da ode sto dalje
Svaki bosnjak,bosanac i hercegovac(citaj patriota) bi glasao i za kvalifikovanog i dokazanog Muju,Ivana,Slobodana. Problem je sto svaki rvat(citaj Covicev legitimni) i svaki che do (citaj Dodikov krezavi vepar) nikad nece glasati za pro Bosanski orijentisanog kandidata koji je svojim postignucima u obrazovanju i praksi najpogodniji i najbolji za mjesto na koje se kandiduje.Imamo primjere porodice Isak,nasilnih mongoloidnih prepredenih mafijasa.
pragmaticno, kao i uvijek
ovi iz hdz-a i snsd-a navikli da im sda popušta kad požele,e neće da može više
Da im sda popusta valjda bi s njom bili u vlasti?
Mrs lopino izdajnicka. Prodajes nam ovdje svoje jeftine poene. Mrs smradu jedan.
Samo jako!