Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta bit ce tu zgrada
Hajde ne kenjajte! Semir je jedini političar koji je uradio velike stvari za Novi Grad! JEDINI!!!! Glasao sam za njega kao načelnika iako je bio u meni mrskoj sda stranci, ali čovjek koji je mnogo učinio da se Novi Grad izgradi za razliku od mnogih drugih koji nisu k...c.m mrdnuli čitavih prethodnih godina! Semiru vjerujem i njemu se divim i ne možete čovjeka svrstavati u isti koš sa ostalom bagrom!
Svi moj Semire znaju reci da ce pomoci hocete nekome dati da napravi zgradetinu to 100 sigurno a ljudima sto pomogne nevjerujem vam ni 1 posto da ljudima ista dati tuga jad i cemer od nasi politicara
Sada se svi takmice u izjavama kako ce da pomognu, a kada dodje vrijeme da ispune obecanja usutice se onako qurwinjski...
Zgrada napravljena metar od pijace i to bez zakonskih potrebni parking mjesta
A protupožarni inspektor potisao prije nekoliko dana da je sve u redu...
SDA trojanac
Bravo svim ljudima koji im pomognu
Uvijek je ubirao politicke poene na nesreci drugih Odvratan kao i svaki politicar
Kada je prije dvije godine izbio požar na stambenom objektu u ulici Nusreta Prohića u Buća Potoku, bilo je stotine komentara da je neko 'bacio oko' na lokaciju, da će se tu praviti zgrade itd. Ništa se od toga nije desilo. Objekat je obnovljen onako kakav je i bio, s tim da su stanari dobili opremljen objekat i potkrovlje kako bi imali više korisnog prostora. Tako i sa pijacom na Otoci. Toliko o teorijama zavjere.
To sam ja danas napisao. Pukne pozar i evo nove zgrade. Produkt nekog Klix komentatora, napisao jednom i svi samo prepisuju. Izgori pola Malte pa kod Milkosa nekadasnjeg itd i nigdje ne nice zgrada. Lajk je cudo.
@SDF Daj mi taj regulacioni plan da ga vidim. Neki link nesto daj mi dokaz i povuci cu sve sto sam rekao javno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)