Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek trojka proda Touareg, to ce biti vise nego dovoljno novca
bolje da prodaju respiratore
mogla je sda odvojit nesto od onih 9 milijardi dolara donacija sto su pokrali nakon rata, pa da se kupe helikopteri kanaderi al valjda im trebalo za njihove potrebe
zamislite da je SDA na vlasti, kako bi Trojka ovo zloupotrebljavala u kampanji, gazili bi preko mrtvih ko sto i jesu prije da sjednu u vlast, kad su pisali medijske strategije za napadanje Fadila u koroni
Nemogu se nićim iskupit trezoraki dani.
Uu ipak imamo malo morala
Novac naroda Hajde prvi u stranci daj lićnu donaciju makar šest cifri (sto hiljada a legitimni 100 tisuća) a ne parama od naroda (jer uzimate pare od naroda za izbornu kampanju i sve što je vezano ta izbore)
Ma sram vas bilo za ruzne komrntare na obakvu situaciju!! Elementarne nepogode daje Bog a ne stranke! I vi jos uvijek zlobu sijete?? Strasno! Svaka cast SVIM STRANKAMA koje su otkazale skupove.
Šta ste para potrošili na bilborde i plakate i djelite upaljace ko da smo prava sirotinja,a ovamo ljude plave i pitate se ko je bio na vlasti 30godina.
a kao to ostale stranke ne rade?
Smijesni ste. Kompletna politicka scena zajedno.
jao supljeeee hahahaha ne mogu supe na viljusku.
SDA ce tare pokrasti