Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibro, da nas poštediš svojih seoskih fora, jel ti jasno?! I ja bi se razbolio kad ne bi mogao u miru i slobodi trošiti tolike milione.
Kako mu je snaha iznajmljivala sporni apartman? Koji kuarc ona ima vezu s Bjelasnicom?
Samo jedan mali dio šta je radio seoski lola. U vrijeme kada je objavljen istraživački tekst novinara Adnana Balte,Beriloje bio član Stranke za BiH Harisa Silajdžića. U tekstu je do u detalje opisana zloupotreba 675.000 KM namijenjenih povratnicima, a kojim je Berilo kupovao krave pa ih poklanjao po selima oko Trnova za glasove na izborima.
Kako mu je snaha iznajmljivala sporni apartman? Koji kuarc ona ima vezu s Bjelasnicom?
I sta sad, pojeo vuk magarca ...ovi sto su raskrcili sumu, unistili planinu, vodu i korupcijom gradili, to ce ostati da stoji?pa nije berilo sam, ko mu je davao pare i gradio i taj je kriv na drugom kraju konopca.
Prije tri dana šepurio se po Vilsu sad k'o bolestan
Stara poslovica: Mozes koliko hoces al nećes dokle hoces.
Ma jarane pitanje je ko je njega pustio sve ove godine i sad fol došlo na naplatu kad para nema,strahota od države i državnih sistema. Pogledaj na šta čovjek liči,blećak pravi i ono stigne nešto ukrast fuuuuj
Odmah se razbolio,kada su ga uhapsili,a pokupio milione
Šta kaže advokat? Vidimo da je mali prohodo a jel i progovorio
Berilo je Tito.. Veća je mafija u KS VLADAMA I MINISTARSTVIMA GAČANOVIĆI HAPSE I SUDE..
Razbolio se od krađe državnog zemljišta.
Samo hapiste SDA lopove.
Pa uso na VIP ulaz popio kafu sa sudijama dogovorio se i ode kuci.Tako to ide kod nas
a zdravko???
hahaha, kako svim ovim lopovima pozlije kad ih uhapse. A kada kradu, tada im je super zdravstveno stanje.
Sarajevski proces 2.0, SDA nikad neće pasti !
Pa šta hoćete?....znate kakav smo narod po pitanju mentaliteta....mi smo ambalaža koja mrzi sopstveni sadržaj, ofirno nam je i spomenuti da neka malo veća selendra poput Trnova postoji u BiH...niko od vas koji komentarišete ne bi pristao ni da živi u Trnovu ni da bude načelnik....svi se držite Sebilja i šehera...i ovaj pokrao milione...pa šta ste očekivali?...da tamo sadi čuvarkuću i cvijeće...i vidim još da ga žitelji i borci tog kraja podržavaju
Cccc..opet obecao apartman
Sta je ovo? Pa ima li neki posten Ibrahim u nasoj zemlji?