Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jemen samo da koristi dronovo.
Huti pogodili administrativni centar u Tel Avivu: https://youtu.be/xD0Urm6B-j4?si=QuWsjLOIoWpREX1R
Protiv Huta se dokazalo da se ne isplati doljevati ulje na vatru, osjetio je i NATO pakt, a najiskusniji generali u SAD-u su upozoravali da se ne intervenise. Moze se ocekivati svakodnevno ispaljivanje raketa i dronova, cesce nego ono od strane Hezbollaha
Koliko je obrazovanje i tehnologija vazni. ovo je pokazatelj, jedan mali Izrael potuče sve oko sebe, zasto? zato sto je napredniji u svakom pogledu.
@krajinaljutaa. ne bi bili tako jaki da su dolje narodi složni
Niko nema pravo da napada Izrael, a Izrael ima pravo da napada sve.
Izrael ima pravo na samoodbranu, ali Palestina nema? Stvarno ti Amerikanci imaju čudan pristup pravu i pravdi
Samo rokaj obostrano. Nema tu nevinih
Poznato židovsko pravo na samoodbranu uz američki blagoslov
Ako je neko čuo makar jednu izjavu od top "selefijskiih" šejhova Kuduzovića, Pezića i Gološa protiv politike Saudiije i MbS-a nek se javi - ima beplatan put na Umru. Sad su se pokazali ti ober - šejhovi na čiju kesu su konektovani. Najzad je razbijen mit o njihovoj pravovjernosti. Naši vrli šejhovi su konektovani na Saudi ulemu, Saudi ulema na Saudi vrhušku i MbS-a, MbS na masonsko američku zaštitu. Rezultat: Naši "selefije" rade za USA - masoneriju, svjesno ili nesvjesno.
Zasto se Konakovic, Cudic, Niksic, Helez, Becirovic nikad ne smiju pojaviti u debati sa Adnanom Zahiragicem ili Zlatanom Begicem? Eto, neka uzmu Adnana Zahiragica, sa Begicem ne bih ni ja smio :) Ne smiju ni najednoj TV jer znaju da bi im to bio politicki kraj. Lakse je davati saopstenja.
Cudic je najveca prevara u politici.