Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to mrznja, pa oni nece ni helikopter zemlje u kojoj zive...
Probajte pa cemo ih srusiti kao sto cemo i gtpc, ako vi sami ne zavrsite posao jer nemate uskoro ni za penzije
Može li se podnijeti prijava protiv nadležnih osoba u lokalnoj vlasti za nesavjestan rad i ugrožavanje dobara i stanovništva kod očiglednog izbjegavanja podnošenja zahtjeva OS BiH za pomoć?!? Ovdje je očigledno izbjegavanje naše državne institucije radi pokušaja ponižavanja i minimiziranja njihove važnosti (prema konceptu sanu memoranduma), pa makar ih to koštalo izgorenih hektara zemljišta.
Naravno da može i naravno da treba!
Jel idu oni izbrijani mladi "Smekeri" sto objave sebe svaku intervenciju
To kane škate madga tamo
A kakav treba zahtjev ako je u državi
Sretno vatrogasci, oni nikad nisu odbili pomoći!
E moji levati i ko vas šalje, prije 2 gidine Prenj gorio, danima molili Dodika da da saglasnost za helikopter OSBiH i nije ga dao. Otišao bih om ja al i qu...
Treba poslat helikoptere od vojske pa neka ih oni vrate i objasne narodu sto su ih vratili
Bolje da pošalju policiju, požar je sigurno podmetnut, tamo nikad nije gorilo. Prije neki dan je i kiša padala.
Kod nas je svaki dan vijest dana pozar,iz r.s traze helikopter Srbije,normala javlja se Helez da imaju 2 u o.s.,to nam je vrh i ekonomije i politike.Danas ovo citam 78 put vjerovali ili ne,kontam nesto novo pise,kad ono opet helikopteri Srbije i Helezovi iz o.s.
Ja sutra sve znači čovjek sutra
Jadni smo kad nam je ovo vijest...doci cemo na nivo da hvalimo kola hitne pomoci ...PA NORMALNO DA TREBA DA GASE, SVI TREBAJU DA GASE
Ocito da je Helez dobio zahtjev i ODMAH poslao 2 helikoptera.
Sacekajte mozda kise bude za misec
Ako nisu dovoljna ta 2 helikoptera OSBIH treba zatraziti i pomoc Srbije ili drugih susjednih zemalja.
sto ne idu sad?!