Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj ustaše. a braća iz handžar divizije ?
SDA = HDZ = SNSD kada to shvatite, onda cete shvatiti poentu problema u BiH
Ma sta ceš ti u Čapljini tražiti haj Šejtanu idi na bliski istok... Ma i tamo si blizu jos dalje ako moze
I ne bih volio da me se shvati pogresno. Ne sumnjam da mozda i nisi itekako sposoban za to mjesto, ali ako si zaista pravi intelktualac napusti tu korumpiranu stranku SDA, jer ista je dokazana grobarka svega naprednog u BiH. Nikad nije kasno vratiti se sa pogresnog puta i poceti nesto novo napredno pa makar bilo sve ispocetka.
barem cete sacuvati zivote i tako vas je ostalo malo
Kad bi Hrvatima u Bugojno bilo upola kao Bošnjacima u Čapljini,ovo je jadno tri dana pred izbore....
Dok se Bošnjaci i Hrvati u Federaciji natežu, odvede RS cijelu BiH u srpski šengen. Ko je sad više kriv HDZ ili SDA ili isto?
Ime znači drama "šejtanić" .
Dok god narod glasa za SDA bit ce tako i jos gore. A kad u nedjelju izađete na izbore sjetite se ratnog trezora i vreće zlata, zavaljenih i poginulih drugova, respiratora, poziva šehidima za glas. Sjetite se njihovog bogatstva a naše muke, svih laži i prevara, ugrađivanja i pljački, sjetite se čitave jedne generacije koja je, vjerujući njima, nestala, što sa ovog svijeta, što iz ove države. Sjetite se i glasajte po savjesti!
@Spectatorr Mozes mi puci 1000 minusa ali nazalost tako je. Sve je to maslo SDA i Velikog Vodje koji je u talu sa Covicem i zarad fildzanistana prodao je kompletnu Hercegovinu bud zasto. A sto se tice kadrova tu su opet u glavnoj ulozi oni koji su podobni i nije bitno koliko su sposobni. Da ti nije daidza Sakib M. nikada ti na tom mjestu ne bi bio!!!
gosn Sotonovsky
Od ovog kretena Teslicka brigada bi volio saznat ime da ga zakoljem ko brava za Bozic !!
Inel Sejtanic- reklo bi se neka marka masine za ves koja dolazi direktno le djehenema.
Eki, Šejtanić! HAHAHAHAHAHA
Ako i jedna država na svijetu uspije funkcionirati ma osnovu Dejtonskog sporazuma duboko ću se izviniti svim tzv konstuitivnim.
Kmeći vrhuški SDA ,ima lijeka i zato ali ne odgovara kriminalcima iz politike.
Ne glasajte za SDA to su uhljebi njhiovog prrsjednika Hure i njegovih potrcka