Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napisite te objekte da svi znamo
Koji 21 objekat ??? Nazivi gospodo, nazivi! Da znamo gdje se mozemo otrovat!
Imena, molim lijepo
IZDALI ODREĐENA MJERE KAKVE SU TO MJERE SEM ZATVARANJE OBJEKTA? UPOZORILI IH DA OPERU RUKE? OSNOVNO PRAVILO I ZAKON JE DA SE OBJEKAT GDJE SU USTANOVLJENI HIGIJENSKO SANITARNI PROPUSTI ZATVARA DO OTKLANJANJA ISTIH I NA VRATA SE STAVLJA OBAVJEST ZAŠTO JE OBJEKAT ZATVOREN I TAČKA.GORI OD NEPOŠTIVAOCA SU SAMO KORUMPIRANI INSPEKTORI. EDI
Bravo inspekcijo, još samo da kažete gdje da ne jedemo sladolede.
U kojima?
Kriminilaci otvaraju ove objekte i samo furaju neke cijene kako bi oprali novac. Njih ne zanima ni promet, ni higijena, samo pranje novca. Zato i jest ovako kako jest. Cuj hamburger 20 KM, sladoled 5 KM.
MI Vas plaćamo i imamo pravo da znamo koje radnje-firme nas mogu otrovati kao i našu porodicu, djecu, roditelje. Transparentnost. NE zanimaju nas sada prava radnji jer ni njjih ne zanima naše zdravlje. Lista zatvorenih! ODMAH!
Nijedan nije zatvoren. Postoje nepravilnosti, treba ih otkloniti. Vjerovatno ce ih ponovo posjetiti poslije nekog vremena.
slatke kucne radinosti
Drage Sarajlije što će vam sladoled
Nece da prime dovoljno radnika, stede na taj nacin. Pa tako u forinu ona sto prodaje bureke, na brzinu prodaje i sladolede. Nema kad zena ni ruke da opere između dvije radnje.
jedan od objekata je sigurno onaj tuski sladoled u Saracima....
iskreno ne znam ko im dopustio da se ovoliko rasire to nije srajevsko a ni BiH
@Workaround Po toj logici ne bi trebalo da prodaju ni italijanski tip sladoleda jer "to nije srajevsko a ni BiH'. I inace, nista drugo - samo burek i ćevape.
Treba zakon da se to mora javno istaknuti na objekat. Jer sigurno ce da prodaju taj sladoled i dalje.
SAMO MLAĆENICA
Dovodi se u pitanje sta ustvari lizemo
Zasto javno ne napisu da voda nije za pice?
Bem ti drzavu, zamisli objavis ovakvu vijest i te objekte NE NAVEDES da narod zna gdje ici i gdje ne.