Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne negira samo Dodik ovu državu. Ovakva kakva je, dejtonska (tragikomično), jeste za negiranja. Da bi bila normalna, mora biti RBIH. Tačka.
Ma kakav Alija, čovječe. Zbog Alije je ovakva kakva je. Jbo vas Alija, udbaŝki projekat
Dodik i stranke ce kapitulirat pred nadolazecim kreditima.Upitno je ko ce onda penzionerima u RS isplacivari penzije. Sano polako.
Ne, Dodikovo negiranje BIH je dokaz da ima neki poremećaj. Slican kao i onaj momak s posebnim potrebama sto ste sinoc izbacili (nacionalista). Dakle, ukratko. Radi se o nelogicnom slijedu događaja. Psihička nestabilna osoba, negira da živi u državi u kojoj plaća porez. Nevjerovatno
Ovi se sa kliksa pretplatili na dodika