Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva uhljeba cija je korisnost u rangu sa korisnoscu slijepog crijeva.
@NevesinjskaPuska Kancer!
@Pixy Poslali nam Janeza da nam oca izigrava, od toga braco grdje nema.
Inzko vrlo zabrinut o stanju.... svog računa
sa ovakvim rezultatima u sferi privrednog kriminala i politicke zloupotrebe . sramota je da Incko ruku ispruzi. mada nije ni on bolji u svojim rezultatima
Najgori “visoki” predstavnik u dosadasnjoj historiji post-dejtonske BiH.
Trilateralni kadrovi
Mozda i ima nekog utjecaja na institucije.Mislite li da je tim institucijama svedno? kad im neko udje i pokaze prstom na njih.Za obicne smrtnike koji sjede za kompjuterom je to nevidljivo. Da nije gospona Inzka tko bi obavljivao strancima sva desavanja u BiH.Taj lonac u kome se skupljaju sve negativne stvari moze da prekipi.Pitanje je samo vremena.
Nesto mi ovaj Inzko poznat, cega je on ministar ?!
Ovaj uhljup pustio korijenje, ne možeš ga krampom odvojiti
I staro i mlado, u cirkus Kolorado!!!
Inzko izmedju dve rakije....
@MorningGlory sta malo?...drva ili rakije...
@MorningGlory ok..."izmedju dve flase rakije"