Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran će uvijek imati posebno mjesto u našim srcima, hvala vam za sve, kad su nam svi vezali ruke vi ste nalazili način da nam pomognete. Da su zapadnjaci htjeli pomoći našli bi načina kao što ste vi nalazili. Nikad vam nećemo zaboraviti i sve vam najbolje želimo veliki ljudi
Neki ipak žele da iskrive ti sliku, recimo, našao se neki tamo lik Kovač koji piše knjigu kako nam je pomogla Saudija i kao fol ona je nagovorila SAD da pomognu...Revizionizam na djelu...
Mnogi od nas su živi danas ne zbog licemjernog zapada nego zbog pomoći Irana
Hvala Iranu za pravo prijateljstvo Nikad nas nisu izdali a mi njih jesmo
Jedini iskreni prijatelji naše domovine
Ovo je bratska zemlja od ogromne vojne i humanitarne pomoći u ratu i poslje rata pa sve do glasnja za Srebrenicu u UN. Isto to i danas rade za Palestince! Hvala! PS A ovi iz Saudije, Emirata itd nastavite ležati na zlatu i ljubiti ruke zlotvorima.
Ovo je bratska zemlja od ogromne vojne i humanitarne pomoći u ratu i poslje rata pa sve do glasnja za Srebrenicu u UN. Isto to i danas rade za Palestince! Hvala! PS A ovi iz Saudije, Emirata itd nastavite ležati na zlatu i ljubiti ruke zlotvorima.
Iran je zaslužuje posebno poštovanje dokazani prijatelji u ratu jedni od rijetkih koji su pokušali pomoći koliko su mogli uz Maleziju i Pakistan naravno i SAD.
Richard holbrook "bio sam pod instrukcijom da zrtvujem Srebrenicu" https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE da su Ameri htjeli oni bi rat zaustavlili 1992.
Iran je pokazao u najtezim trenucima da nam je prijatelj to se ne smije nikada zaboraviti
Nema boljih ljudi od Iranaca
Niti gorih od nas..
Kad već izdati knjigu o silovanju iranskih zena, to je već godinama aktualna tema tamo. Ili je ona dio režima?
Iran je bratska zemlja
sestro hvala ti. ali zašto ne pomogneš sirotinju u Iranu? ima potlačenih u iranu milionima više..
Ti se iskreno ne zahvaljujes nego tendenioznoo ti je krivo sto je Amerika ovdje namjerno napustila zasticen zonu ali neces da to da dirketno kazes evo vidi sta je holbrook sam rekao "bio sam pod instrukcijom da zrtvujem Srebrenicu" https://www.youtube.com/watch?v=G-GGOv87nhE
Zna li se, jesu li Ukrajinke poslale delegaciju?
A nas MVP nije ni izrazio saucesce povodom smrti predsjednika nedavno,sramota.
Neka se ne zaboravi oružje u Oluji je iz donacija Iranu prema BIH samo što smo morali plaćati rvatima reket od 90%