Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo ba prolijevanje krvi. 80% nas bi sutra otislo daleko od Bosne da se zarati. Hebo te ova vukohebina, sve sama selendra i papci.
Tako su govorili 1992 pa je u ARBIH bilo preko 250,000 vojnika 1995. Jednom je neko rekao nesto otprilike da te niko ne pita hoces li ratovati nego to jednostavno dodje samo od sebe kad vidis kako neko ubija tvoj narod. Vecina ljudi koji su se borili su to uradili zbog svoje porodice.
Ma ratovali bi oni ovako preko komentara, a niko ni vojne obuke prosao nije. Manimo se suplje, okrenimo se vise zivotu. I ovako vecina samo vegetira.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
“Non paper" bi vodio prolijevanju krvi..” mi hodamo krvlju natopljenom zemljom. Bogati su davali volove, siromasni sinove. Za tudje ideale vise nema ginuti. Kome je do ideala i prekrajanja nek’ kakve ledine nadje i u boj. Gospoda da nas ostavi sa strane kao sto nas ostavi kad dijele i tale milijarde.
Ali danas je situacija druga...nema više tzv JNA iza ledja i nemaju više vremena da se pripremaju kao za 1992 ....oružja danas ima svak u BiH i samo budala bi ga dobrovoljno predala
@Kalopsia Ma ja ba, neće niko ratovati jer u svakom ratu neko novčano profitira. Ja ću leći pod drvo i čekat da mene i moje komšije çetnici pokolju. Ležat ćemo mi dok se pune nove masovne grobnice poput Tomašice. Boli me k*rac za ratne profitere, ja hoću da se borim za opstanak sebe, svog naroda i svih drugih dobronamjernih sugrađana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ko bi to prolijevao krv? Ko bi to ratovao? Ti mozda, a??.
ova je dobra
Haha pusiona oskar, pa ajmo sad opet malo non-paper hahaha koji ste vi likovi...
ima li jos neka (samo)bitna osoba da nije jos dala izjavu o wc papiru - pa imate li ista drugo za (pre)pisati ?????
Solidna mala
jes dobra
eu jedno prica drugo radi,boli njih briga za nas vjerujte,lazovi svjetske klase koji obmanjuju sve nas vec decenijama.Mi da smo pametni da se ujedinimo i budemo slozni i da nam svima bude bolje u regionu...
Ne izgleda lose, dapace odlicna je
Mjenjamo Majkicku, Zeljku trandzu i Biseru za Irenu, tri za jedan.
Ukidanje genocidnog brloga neće voditi prolivanju krvi, jer za to nema razloga.
A ko bi to ratavao ?,Kad bi prvi metak opalio narod bi pobjegao bilo gdje samo sto dalje od Bosne jer i bez rata mu je svega preko glave a tek da se ponovo bori za neke glupe ideale i njihove ideologije kao 92
E ove nakvarcane europarlamentarke sto vec imaju rezervisano ljetovanje na Maldivima sigurno znaju sta nama treba i kako nam je...
Ne boris se za Bakira! Nije on niko i nista! Ali se zato boris za svoju domovinu, identitet, za komsiluk i za svoje ”eja”. Previse ima poput tebe koji ocekuje da ce drzava tebi sve dati na gotovom. Zato smo i bijeda. Bori se, probudi se, protestuj, glasaj, svadjaj, trazi svoja prava, trazi posao, stedi pare, otvori firmu, energija! A ne kukanje i izlezavanje!
Irenica ko avion mogli zajedno proljevat ljubavne sokove?
A ti sii??