Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Ramo pokazi sta znas
Ramo ndem nadležnost na Mostarom tako da đaba lupašNadležan je koliko i ti.
Draganova jungen mladež
I tvoj dedo je bio jungen 41.
Ramo bogati neseri,nego te milione što ulazete u po ko zna koji put u nova auta,ulozite u policiju dajte im plate normalne pa ćete onda vidjet gdje je nasilje,a ne ovako za 1300 maraka mu svak j... mater a nesmije nista
Slažem se upotpunosti i ne samo u mostaru u cijeloj bih
Jo joj hagah
Ramo ajde ako smijes !!!!!
Ovo sve se radi pod budnim okom Čovića sve je igra zastrašivanja i vječitog straha to mu treba radi izbora da se kaže ad je nemogući suživot.Ovdje je policija kriva jer ne radi svoj posao.Svi rukovodeći ljudi su Hrvati i njima je u interesu da ne procesuiraju ovu ološ,jer ne pokreću postupak protiv vinovnika.A Ramo samo mlati praznu slamu zna da ne može ništa u Mostaru.Da može davno bi napravio paritet u policiji HNK.
Odvezi se helikopterom pa stani.
De Ramo sutra C.Zvezda -Mode ?
Znate nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Znamo, Isak je pogresan covjek na pogresnom mjestu. Rekao bih jos kojesta ali klix ne podrzava psovke :-)
Nista se ti ne pitas u hrvatskim većinskim kantonima ja kao Bošnjak to tvrdim jer sam realan
Jozo Bošnjak i to kako se Ramaga pita
Šta si dozvolio Ramo , pa vidis li !?
Nek je nama Bog na pomoći sa ovakvim likovima, BiH ovo sve nije zaslužila.
Sjedaj u helikopter i rastjeraj to hahahahah
Ovo je sutra tek izjavio ja ne znam zasto dan ranije objavljujete
Hahaha...
Po jedno peti puta...
To ste iscenirali kao i u Uskoplju s Pokvicem, pa da svalite na hrvate