Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je napravila SDA - ismijavanje obrazovanih ljudi, nipodaštavanje, SDA je bošnjake otjerala od škola jer samo takvim ljudima može upravljati Bakir i konobar Asim. Podrška ovim ljudima koji troše dragocjeno vrijeme da nas obrazuju.
Ima sejh :)
Kojim ljudima?
Demokratija će platiti zato što će pokušati da odgovara svima. Siromasi će htjeti imetak bogatih. Demokratija će im to dati. Mladi će htjeti da budu uvažavani kao stari, žene će htjeti da budu kao muškarci, stranci ce htjeti prava starosjedilaca. Demokratija će im to dati! Lopovi i prevaranti će htjeti važne državne funkcije, a demokratija će im to dati. Sokrat, 470-399 prije Hrista
Disperzijo moja
Na 'boljim' i 'bolje placenima' mjestima mi nemamo civilizovanih voditelja da sa njima mozes 'chejfali' popricati o proizvoljnom subjektu da ne pocnu umetati sebe i svoje 'nevolje' i 'kritike' ciji je korijen naduvano-kulturna egoistika. 'Kulturne egoistike' nauke sa nasih prostora gdje nista nije centar paznje negoli sam EGO voditelja-robotona koji svoje neznanje 'prikriva' negacijama.
Podici cenzus ulaska u vlast sa 3% na 10%. Ukinuti finansiranje stranki iz budzeta. Ovo je matematika, nema mali stranki da ucjenju.
Škrijeb bi i tebi Ismete uzeo diplomu.
OVAJ HOCE RECI NIJE IZBOR NARODA ONAJ KO IMA NAJVISE GLASOVA. KAKAV SPIJUN
Konj marke do rata
ko je sad ovaj anonimus
Djes' ba matematicar...slab ti racun..Bakir se vraca na politicku scenu....abd... na jesen.
Bake je najbolji u opoziciji, neka ga tamo.
Bosna i demokratija je kao ulje i voda.
Su*, a Bože..
ne bi ti na UNSA dugo ostao.. tu je partija iznad svega