Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vodovod bi trebala upasti SIPA da provjeri diplome uposlenih.
Drug još više bi trebalo u Rad. Oni su prekucali sve.
Joj Lalovića i priče. Najavljena redukcija od 22h do 7h, a voda zatvorena od 21h do 9h a ako živite na 5. spratu možete istu očekivati do podne.
PRIJE 4 GODIND COSIC I OVI IZ VODOVODA SU POTPISALI UGOVOR ZA PRODAJU VODE U STARI GRAD FEDERACIJA A UGOVOR JE NA 7 GODINA TAKO DA VODE KAD TRDBA NEMA A UREDNO SE UPUCUJE U STARI GRAD GDJE SU VEZANI UGOVOROM SVE MOZETE PROVJERITI NA GOGLE UKUCZJTE UGOVOR O ISPORUCI VODE IZ ISTOCNOG SARAJEVA
To je sve problem đilkoša koji tamo rade. Neznaju koliko je 2 i 2, a on ti kroji dan i izbacuje na internetu kad ces imati vode, a kada ne. Nisu mogli na vrijeme ili smanjiti generalno pritisak vode, ili tim ljudima koji navodnjavaju poljoprivredna polja napraviti redukciju, a ne gasiti cijelom gradu svaki dan vodu. Naredali su zgrada ovdje više nego cijela infrastruktura može podnjeti. Ne možeš ti od polja grad napraviti za 5 godine, jednostavno ne ide to tako.
Hoće mi neko objasniti šta je to istočno Sarajevo? Čini mi se kao nelegitiman naziv.
pitaj mamu!
Ode cijena stanova još milju dole
"""ajde""" elek (za gas može ucjena,)koga sad da ucjeniš što nemate vode
Jelah dnevno nema preko 3h vode.
Gdje se nalazi Istocno Sarajevo? Zar to nije Sarajevo? Lokacija Lukavica ?
Lepo je imati stan u Istocnom Sarajevu a Boga mi i lijepo je imati stan u federalnom Sarajevu.Odo' večeras u FBiH na tuširanje i onda u RS na spavanje.Lepota...ljepota....:)
Bili bi još više ogorčeni kada bi znali da ViK Istočno Sarajevo preusmjerava vodu u Sarajevo,naravno za fin novac.
Misliš ne znaju?pište ko pretis.
Nema vode iz Teherana, obezbjedite sebi svoju. Pitajte p r a s e t a Ćosića
izdrzite bračo iz istočnog Švrakino je uz vas
U selu Lukavica stanje redovno.
Klix pise o Istocnom Sarajevu,kao da u KS nema redukcija vode hahahahahah.U KS vec mjesecima redukcije vode.
Nadajmo se brzoj kiši. Inače ostadosmo bez vode. Po Sarajevu curi na sve strane. Danas kao nešto asfaltirali,popravili kvar, oni otišli voda curi iz još toplog asfalta. Dali rade kako treba? Neznam! Samo nebi trebalo tako biti.