Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
p o p u š i g a p u r g e r u
Licemjeri.
Morao je da balansira inače i onako ne smije u RS bez Miloradova odobrenja, šta ako bi ga naljutio
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
pa ovi iz ohr-a bas ono vrijedjaju inteligenciju nas Bosanaca
Samo Jako.treba da mu se gace tresu za koji dan.
Navode iz OHR-a, a šta kaže visoki predstavnik za Sarajevo , Tuzlu i Zenicu šta on kaže?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sutra na protestima obavezno dovuci najjaci moguci razglas i pustati pjesmu Da te nije Alija.
Herr Schmidt koliko god da se trudio biti inteligentan tvoj lapsus upravo suprotno pokaze ... Eine Šljivovica macht kopf sauber ...heil litar !
Ono što krmožderac Plenković misli, to krmožderac Šmit govori i radi
DENACIFIKACIJA OHR-a
KRMOJEDŠMIT
Čupaš se pakšu.
A U S L A E N D E R R A U S
Da ste rekli da je lapsus jer je mislio na Nikolu Kojevića pa hajde... ovako je jasno Aliju izjednačio sa zločincem.
MIRO LAZOVIĆ ZA "SB": "Schmidt je bacio mrlju na ratno Predsjedništvo i Skupštinu RBiH, na sceni revizionistički pokušaj?" Schmidt je, ne samo optužio Aliju Izetbegovića, već je istovremeno bacio mrlju na tadašnje republičke državne institucije Predsjedništvo i Skupštinu RBiH. Ujedno je i kompromitirao svoju poziciju visokog predstavnika u BiH", rekao je Lazović
POZOVIVAMO Konakovića, Američku ambasadu, Sattlera,Schmidte visokog SAMO za FBiH: da svi Zajedno NAREDITE SPROVOĐENJE Rjesenja i Odluka Ustavnog Suda BiH koje se odnose Na Entitet RS.Prodaja DRZAVNOG ZEMLJISTA,Neustavno obiljezavanje 9 jan.Hocete li svi ZAJEDNO URGIRATI da Sud BiH angazuje SIPU da sprovede SVOJE Odluke i Rjesenja. Međutim NA TERENU je Schmidt dijeli cevape sa Benjaminom na ČARSIJI- Sattler vozi biciklo sa Benjaminom. Provozajte se MALO do Banja Luke!
Ovaj je kao politicaru njemačkoj branio naciste.
Nije inzko bio budala i nesposoban lagano uzimo pare bio zabrinut. pustio našu marvu da se svađa jer skonto lijeka nema dok ide ide
Znas ti dobro sta si mislio i sta sirekao nego sada izgovori. G o v n o
Ko god od stranaka nastavi komunicirat s njim nakon sto je prwsudjenog rat oh zlocinca za genocid Ratka Mladica usporedio sa Alijim Izetbegovicem koji nije ni optuznice imao je za mene izdajnik BiH! Ja Aliju licno ne simpatisem, ali su svjetovi razlike iznedju Alije i Ratka! Schmidta treba protjerati!
Joojj šuplje majko mila.. Čim komentar kreneš sa riječju izdajnik i djeca mala znaju da si SDA.To je vaša propaganda kriminalna,nacionalistička..Svi su izdajnici osim SDA,oni su patriote.. Pa ko je privatizovao državu,sve firme rasprodao,omladinu otjerao,ko je vladao državom 30 godina? Nema većih izdajnika od onih koji su građane doveli na rub siromaštva.. SDA nema pravo nikome govoriti o moralu,poštenju,patriotizmu..
Tjerajte to iz zemlje. E jesmo se usrećili sa dejtonskom strukturom. Stranci I strane ambassde nam gaće kroje u sopstvenoj avliji. Pa imal ovdje još iko gram ponosa??