Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Manda je ovdje u pravu.ViK kriv 100%
U rijetkim prilikama kada je trijezan
Vidis li ti da je on na slici pijan.
Vala su spori ne samo u Centru nego svuda. Ako ti kazu bice prekid radi izvodjenja radova i bice zavrsen popodne npr ok ali to obicno bude navece. Ali i fusere. Prije jedno 2 godine na Dobrinji su radili neku cijev svaka dva dana i tako jedno 10 dana i non stop nestajalo vode. Vraca, se ja sa posla i pitam one momke sto rade nisu oni krivi rekoh sta je momci danima to radite. Ma kaze brate zavrsili bi za 2 sata da nam daju cijevi koje valjaju ovo je sve privremeno.
I kaze mi ovih cijevi imaju na bacanje i lakse im mijenjati jer ako se desi kvar na takvom je mjestu da ce nestati vode samo u tim okolnim ulicama a ne u cijelom naselju a te bolje cuvaju gdje je ugrozeno cijelo naselje. Momak bukvalno odhukuje i njemu preko glave. Doduse mozda su sad i stavili dobru cijev jer nema vise problema ali svasta se radilo.
Šmokljo.
Lijepo Jasmin Ademovic izjavljuje na N1, NA terenu je sve ISTO kao da je SDA na Vlasti! Moze se vala DODATI da su Prevazisi i SDA u mnogim svojim NiPovskim S ....!
NiP se sveti Mandiću preko ViK, jer menadžment postavljen od NiP-ovih kadrova. Na kraju ispaštaju Građani toliko od Naroda i Pravde= Narodu i Prašak! Kokainovic je izdao Arijanu, Velikog B.... Sve do TEMELJA IDALI!
Sad se sjetio pisati pisma, sta je radio do sada? Idu izbori valja se opet prodati narodu. Fuj
Je li ono VIK-om lideriše kadar iz prehrabrog NiP-a? Zlonamjernici bi rekli da je ovo "rat" između koalicionih partnera gdje ispaštaju građani...
Ja sam mislio da Mandić pije samo šljivu, šta će mu voda?
Hija srđane hija dorate!
Kakav ViK, takve opštine, Kanton, država. Raspad sistema.
ima ona stara narodna:nelaje pas radi sela vec radi sebe. treba spojiti nove zgrade na vodu i kanalizaciju
Gdje je onaj ministar (ćini me se preziva se Bošnjak) Samo se jednom populistićki oglasio da VIK ne može tek tako da ukine plaćanje vode bez poštanske nadoknade. Ministre & Co VIK nije privatna firma dali će biti prava reakcija ili nesmiješ od visokog 203cm da bilo šta kažeš za dir.Salića njegovog pulena.
Zasto ovi u ViK-u,ne otvaraju saltere za placanje racuna,nisu u stanju postaviti zenu u centru za potrosace,da nam proviziju ne uzimaju,sramota ogromna,gdje kantonalna vlada ,gdje ministar,jel se to sprdate sa narodom.
Probudio nam se Srle,par mjeseci pred izbore.Jel to Jagoda na kolektivnom godisnjem pa nemas gdje da srčeš .Pa se sjetio da imas posao nakog načelnika.
Ma bravo sve tacno
Izdrzi jos koji mjesec do izbora pa ides u zaborav hahahahaah.
Sad su izbori .valjda ce se prekriti asvaltom..
Iluzija je da ce ovaj kao i Tanovic dobiti novi mandat. Djaba se kandiduju
Ma vi ste katastrofa od vlasti , samo ste sebi svrha i bliznjoj familiji , žao mi sto vam dadoh glas prosle izbore !