Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista ne bi od onih 40 stepeni ,paklenog ljeta itd opet Sladic zvani Prevarant izvaljivao gluposti a vi mu davali prostora da pise o svojim glupostima koje je procitao po Internetu
Najljepše i omiljeno. Zgasito i šuštavo. Ušuškano i zagrljavo.
Cuj polulopti hahahah
Najljepse godisnje doba...
@pece se rakija,kolju se svinje pravi se zimnica svako 2.dan festa,pada lisce,pada vlada
ovo su vec lijepe temperature, noci svjeze ......volim jesen
Nije danas prvi dan jeseni, vec sutra 23. septembra
Jarane prijestupna je godina zato je danas
@GlasRazumaa Taj "školski" prvi dan godišnjih doba postavljen u 16. vijeku (21.3, 22.6., 23.9 i 22.12) uglavnom nije tačan. Proljeće je npr. tri puta od 1980 do 1995 tri puta češće dolazilo 20.3 nego 21.3, a od 1995 nikad više nije bilo 21.3. Početak godišnjih doba je u trenutku kada se Sunce nađe na tačno određenom mjestu na nebu, ali kako stvarna godina traje 365d 5h 48m 45s, a kalendar poznaje samo godine od 365 ili 366 dana razlike nastaju i vremenom se akumuliraju.