Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta iako je obecano ? Covic ce opet naci razlog da ucjenjuje i blokira FBiH ! ovog covjeka ne bi trebalo izabrati jer eto javno ga favoritizira jedan politicar ! a sudija treba da bude narodni tj. drzavni
a to pred strancima , vidimo kako Covic blokiara Americke interese tipa plinovod pa nikome nista
Krivi su i gradjani koji ovo posmatraju nezainteresovano. Da se radi o Albancima ta veleizdajnicka banda od Trojke bi vec bila po zatvorima zbog rusenja ustavnog poretka i veleizdaje drzave..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cim se Covic ovoliko Bori za Vukoju odma znas da je Njegov Igrac !
ŠTA reči zatrjku apsurda. Ne birajte Pravnu neznalicu Vukoja bilo gdje. Neznalica je i teški poltron lažnog dr.mr.prof akademika i lažnog lorda - UZPovca.
Ovo će biti najveća izdaja trojanera ikad ako oni sa svojim glasanjem dozvole da ovaj uđe u ustavni sud!
Covic sko uspije Bosnjacima prijeti Gaza ne odma ali s vremenom to je to a vi kako hocete..Ko ovo gura Neznam mislim da je veca sila.. kad ostanemo bez vlasti bilo gdje ostat cemo kao Palestinci a vi glupi Bosnjo sutite samo sutite samo sabur govorite dok nestajete
Parlament ima isključivo obavezu da izabere sudiju Ustavnog suda. Komisija samo provodi proceduru i šalje rang listu sa svim kandidatima u parlament na odlučivanje, u suprotnom komisija je uzurpirala pravo Parlamenta da bira i izabrala umjesto njega. Danas Aner Žuljević i Damir Mašić pokazuju svoje pravo lice, ili će sačuvati čast i glasati protiv izbora Vukoje ili će, zarad ostanka na vlasti Dine i Nerke, prodati i svoju čast i državu!
FORTO, SRAM TE BILO, ZLOUPOTRIJEBIO SI POVJERENJE GRADJANA.
Cim je njemu obecano, jasno je da je stranacki kadar
ovoj drzavi nema spasa, bjezite iz nje dok mozete
Prodaja države od strane glasaca iz SA i TZ. Htjeli ste Trojku na vlasti,sad uzivajte.
Još manje hoćemo SDA sa Izetbegovićima na njenom čelu!
koji je problem sa Vukojom, ne kontam!!! ne moze nista sam da uradi! laju botovi u prazno izgleda
Džaba komentirati kad se kljućne odluke u BiH donose izvan BiH.
Nemoj lagati ljude i skretati pažnju sa izdaje trojanera. Trojaneri ovo mogu spriječiti u parlamentu da hoće, ali neće. Naivci ili izdajnici rade šta im Dragan kaže.
hdz su fašisti koji su učestvovali u UZP i ne treba im dozvoliti tako ogromna ovlaštenja, nema nikakvog razloga glasati za samo jednog kandidata, to nije glasanje ni demokratija. Fašisti/ Ustaše nam ne trebaju u vlasti.
polupismeni narko klošarkaš misli da je taj lik jedini i eto neće biti Ustavnog suda ako se taj uzp hdz-ov kandidat ne izabere, poglavnik naredio a narko klošarkaš mora izvršiti naređenje, nadam se da ima imalo pismenih u trojkašima da se lik ne izabere
Čuj mandat im traje do 70. godine života, Genjac na aparatima. 😁
taman da ceok odradi pripravnicki u ustavnom sudu, sta fali hajde bola
Dosta degradiranja Ustavnog suda. Dosta više sličnih poput čistačice Seade Palavrić i Mirsada Čemana, oboje SDA uljebi.