Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Konjicu Osmanu treba samo produžiti Covijek je napravio dosta za Konjic
Trojka se kandiduje samo u Bosnjackim opstinama. dok u Opcinama sa Hrvatskom vecinom nema ni pokudaja. pametnom dovoljno.Rszbiti Bosnjacko biracko tjelo.
Grojka iz Kasabe nije ništa drugo nego nametnuta ispostava HDZ a iz Kasabe.
"U Kreševu skoro da nema dileme ko će biti načelnik jer je HDZ-ov predstavnik Boris Marić ujedno i jedini kandidat na listi."..... to je ta demokratija tamo gdje su "H" vecina.Pitam se samo gdje li je tu Trojkin kandidat,zasto ga nema?
E al zato ga ima u mjesanim sredinama gdje su Bosnjaci i Hrvati, tipa u N. Travniku kako bi pomogli HDZu
To je ta slavna TROJKA. Samo razvali svoje da bi ti mogao aplaudirati Covic i da vam je vrhunac vaseg politckog bitisanja, da odete na noge Covicu u Zapadni Mostar i Dodiku u velicanstvene Bakince, koji imaju Banja Luku kao predrgradje.
Tako je. Nema veze sto je Trojka svog kandidata u Kiseljaku prva objavila, pa je SDA cekala 2 mjeseca poslije da objavi svog! Sto nisu podrzali Bosnjaka? Svjesno su pomogli Ramljaku jao jedinom H kandidatu.
Što bi se reklo u narodu "koda ih je poplava izbacila"
Trojka se kandiduje samo u Bosnjackim opstinama. dok u Opcinama sa Hrvatskom vecinom nema ni pokudaja. pametnom dovoljno.Rszbiti Bosnjacko biracko tjelo.
Tako je! Nema veze sto je Trojka svog kandidata prva objavila, pa je SDA cekala 2 mjeseca poslije da objavi svog! Sto nisu podrzali Bosnjaka? Svjesno su pomogli Ramljaku kao jedinom H kandidatu.
Trojka rusi Bosnjake u Kiseljaku isto kao sto je predala NT.
Da, da. Nema veze sto je trojka izbacila svog kandidata za nacelnika 2 mjeseca prije sda! U kiseljaku, sda rusi bosnjake
Trojka rusi Bosnjake u Kiseljaku isto kao sto je predala NT.
Tako je! Nema veze sto je Trojka svog kandidata prva objavila, pa je SDA cekala 2 mjeseca poslije da objavi svog! Sto nisu podrzali Bosnjaka? Svjesno su pomogli Ramljaku jao jedinom H kandidatu.
pogledajte molim vas kandidata trojke u kiseljaku. koja je njegova funkcija tu ? isto je bilo u jajcu i n. travniku . zar smo toliko glupi da nasjednemo. na zalost, u n. travniku smo pokazali da jesmo.
Trojka objavila kandidaturu 2 mjeseca prije SDA! Ko je branio vrlim bosnjacima iz SDA da ne izbacuju svog. Njima je Bosnjak vazan samo ako je njhov
Dragi naši otamo, molimo vas da izadjete iz papanluka koji vas je osvojio, i glasate za sposobne a ne za podobne.
Pa da li ovdje ima ikakve sramote, morala, empatije ? Pa ljudi nemaju nista, ovi svi se sepure na ovim plakatima, glasaj za mene, itd itd....Moramo doznati ko ima najvece plate u narednom periodu itd itd....
Obzirom da CIK još uvijek broji i ovo gdje se glasalo na vrijeme kao npr. Novo Sarajevo gdje im je ostalo 7 birališta i to tako stoji već 7 dana(iz nekog razloga) , mogli su ovim ljudima još bar malo pomjeriti datum izbora.
Gdje su hrvati , povratak je ogroman i(Fojnica, Kresevo,Kiseljak) te su kandidati iz svih naroda!,U Konjucu , gdje je izvrseno etnicko ciscenje (Buza & co) , samo bosnjaci! Povratak nikakav!
Cijeli Kreševo, veci dio općine Kiseljak i manji dio općine Fojnica su uvijek bili pos kontrolom HVO
Dva razjedinjena beru mrve, treći kupi kajmak..