Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si ti izbjegao sankcije s obzirom da si vise od 30 godina pljackao?Tebi je politika misaona imenica dok si za javne nabavke strucnjak sto ti se mora priznati.
pa da je trebalo da ga sankcionisu, mislis da ne bi? daj ne izmisljaj toplu vodu na sabahu
Realno, da je trebao dobiti sankcije dobio bi ih sigurno. Ja samo znam za pricu da su ameri i eu dosli i rekli mu u neumu - ono sto ti je babo napravio ti ces izgubiti i evo izgubio fakat, amerikanci budimo realni unistili novalica strpali ga u zatvor realno bez razloga, jer covjek nije imao kreditna zaduzenja. Kako god, ovo je sad katastrofa, prodali su sve sta se poglo prodat i nadam se da nece vise bar do izbora
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bake stručnjak, nije djecu odgojio, a vodio bi državu
Jedini političar sa kojim Dubai kartel nije uspio uspostaviti kontakt i saradnju kao sa Vojvodom Konakovićem
Da ja predstavljam nešto, a evo novinar sam, ja bih apsolutno zablokirao cijelu državu. Ja želim da se vrati Herceg Bosna. Mi moramo održavati tu vatru. Ovdje se događa sukob civilizacija i civilizacijskih vrijednosti. Bojim se da će nastaviti pokušao jedne politike, neootomanske, Ovako govori Trojkin kandidat za UO FTV Zoran Krešić.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodik je pod sankcijama, nije RS. Po cemu ce se RS 'samljeti'. Inace RS je na49% BiH, pa kako onda Izetbegovic zamislja da sankcije primjera RSu nece fundamentalno naskoditi i Federaciji kao i cijelokupnoj BiH?
javio se i on, živ je, nije ga bilo od izbora
Bakire idi na pecanje batali gostovanja
Bakire stranka sad je uglavnom cista od parazita i sad pazi koga primas u stranku i koga ces ako bog da 2026 postavljati na bitne funkcije.Imas 2 godine da napravis najbopji tim koji ce preflagati ljude a 2026 SDA ce kao nikad do sad imati izborni rezultat i da se razumijemo nije SDA dobro radila dok je vladala ali za ove ste Svicarska i ocito SDA nema alternativu.Ziv bio Bakire
HNS ili ti, jedno te isto.
Sve bi to bila istina, da ipak vi za sve godine vladanja niste jednu po jednu bosnjacku stolicu ustupali H komponenti, odnosno jednoj stranci. Svi sute, a zna se da u Neumu nema sanse da bosnjak kada kupi nekretninu, istu moze upisati na svoje ime. Pa cak je i BINGO morao isi na Vrhovni sud da upise Hotel Zenit u vlasnistvo. Novinarima apel da ovo istraze, jer ovo je aparthaid
Evo gubitnika, sada politickog analiticara. Toliko je dobar u tome, on i babo, da smo propali sasvim sa njihovim predvidjanjima i "planovima" te postupcima. "Demokrata" kome se stranka raspala, a on nema toliko dostojanstva da se povuce. Da ne idem dalje sa svim negativnostima. Jednostavno, covjek za ignorisanje.
Ako vam je sad bolje kako nije SDA na vlasti dao Bog pa imali uvijek ovakvo stanje u državi, amin. Hvala Bogu pa si mi djeca otišla pa ako kad bude šta od ove države neka se i vrate a do tada neka ih vani jer za ovakvu trenutnu vlast nece raditi tj puniti državnu kasu.
Ko je dočeko i ljubio Covketa kad je izasao iz zatvora?
Ako pocnu istrazivati ono sto si ti okrenuo i ti ces se poceti gušiti. Nisi ti nista bolji od njega.
Nismo zadovoljni tobom Bakire ali si svjetlosnu godinu mudriji od ovih podanika. Ujedinomo se svi u jednu stranku, pokažimo dvojcu da nismo stado raštrkanih ovaca koga će razbucati vuci, a vukova je puno.
A ti se nisi ugušio u prodaji države, jeli ti ga žao, isi sistem krađe države
Ovo je covjek koji je dao najmanje 40% pozicija koje pripadaju bosnjacima Covicu
Zamisli dodje bakir da nam objasni političku situaciju u BiH! On da je išta znao ili htio kao i babo mu mi ne bi bili na dnu dna a on lično ne bi imao Poljine i one crkavice po Istambulu!
Ovo je covjek koji je dailo najmanje 40% pozicija koje pripadaju bosnjacima Covicu
Njemu je samo bitno da ko od Bošnjaka ne dodje do izražaja i zato prodaje sva mjesta namjenjenih Bošnjacima jer onda on može reći da predstavlja. Bošnjake što u stvari ne znači ništa jer to predstavljanje je obična prevara da nasanka birače