Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o bitnosti Džaferovića i Komšića
oni su ti marionete ili uhljebske pudlice...
@Antilicemjerist da, bit će i gosn Zivković donji kad je odlučio s vragom tikve saditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Komsic na aparatima
Nije na aparatima, nego na Stocku.
SVI koji blate i negativno komentarisu Bakira i SDA su pogannee komunjare,crveni kmeri,neprijatelji nase drzave i bosnjackog naroda,te srbobalijasi, jugonostalgicari, nezadovoljnici sami sobom i svojim statusom, pa psuju, bale, zavijaju, placu, mucu,ali sve vam je uzaludno, jer SDA je daleko najveca,najbolja,najorganizovanija drzavotvorna stranka koja je predvodila odbranu nase drzave u ratu,osnovala Armiju BiH i obezbijedila nezavisnost nase drzave i koja redovno pobjedjuje na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir pomaze faschisti Plenkiju da zaobilazi institucije BiH? Sramno!
Iako zna da se radi o BiH, a nista o Hrvatskoj pa bi po logici stvari trebalo umjesto u Zagrebu pregovore iz Karadzordzeva vodit u Sarajevu on kao trećepozivni kadar se je srozao da prisegne lukavim UZP-ovcima sa kojima ne postoji način dijaloga
Najpozitivnije bi za Bakira kao i za državu bilo fa je posjetu otkazao
Pa taj je konstantno igrao na kartu Dodiku i Covicu i zbog njegovih sarlatanskih odluka i davanja ustupaka i jeste blokirano sve. Totalno neuk i jos vise nesposoban da predstavlja Bosnjacki narod. Njega zanima samo novac i njegova stranka, a to ova dvojica drzavnih razvaljivaca dobro znaju i veslaju ga vec drugu deceniju.
Cekaj kada ide legalno izabrani clan predsjednistva ( kakav god da je ) koji ima i ustavno pravo na to onda je to ne postovanje institucija i Drzave. A kada su stranacki sefovi u pitanju onda je to sasvim u redu. To je ta arogancija koja ovu Drzavu vodi direktno u raspad dragi moji.
Pa koji je on Kura* niti je clan predsjednistva niti bilo sta misli brko da je bitan.
Plenkoviću,hebali ti mamaru svi narodi iz BiH,a bogami i ostali građani.Sikter UZPovac,od BiH.
IDE STOPAM SVOGA OCA, kretaora RS-a. Ide da primi priznanje za buducu veleizdaju koju sprema. Srbima bi dao lijevu obalu Miljacke a Hrvatima sve ono sto je vec dao plus i plemenski izborni zakon. Hoce li biti neki orden hrvatskog viteza ili tapsanje po ridjoj bradi ne zna se ali od misa iz trezora tesko da se moze ocekivati bilo kakav drzavnicki potez. Umjesto da institucije predstavljaju Republiku BIH ridjobradi neanertalac zeli da dokaze da su COBANI TI KOJI VLADAJU SVOJIM KRDOM.
hahaha, jel sad Džafer izjavio kako Hrvatska ne poštuje proceduru i ne zove zvanične predstavnike vlasti, hahahaha Poredo vas jedan Plenki, pokazao vam gdje je kome mjesto, pa da ne povjeruješ kako vas čovjek ne je be za suvu šljivu
Sve vise i vise razumijem zlocinca Fikreta Abdica.
IZDAJA. U cije on ime ide, moze samo u vlastito ime a ne u ime bosnjaka bar ne mene bosnjaka.
Koje ponizavanje, a sve radi vlastitog interesa
Sve sto uradi kaska deset koraka za Dodikom... nista nije uradio pametno. Najpredaniji Rasin sljedbenik.
Hoce i Izmetbegovic malo cunga lunge da proba
Smjesna politika.