Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marinko Čavara,Lidija Bradara, Dragan Čović (Red army) i Borjana Krišto su bili na svečanom dočeku presudjenog ratnog zločinca Darija Kordića i naravno fotografisali se sa ratnim zločincem. Hoće li biti zbog toga smijenjeni?
"Hrvatima smo dali više pozicija nego što im po Ustavu pripada zbog relaksacije odnosa", Bakir Izetbegović, borac za prava drugih nauštrb vlastitog naroda
Nece.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nisam poklonik SDA budalastina, ali u ovom slucaju Bake je u pravu.
Bakir je najbolji poklon koji je trojka mogla dobiti
@h8er Botu Droooagana Čovića.kakav trojki poklon????? Nametnuti se da sa nepunih 15% bošnjačkih glasova nelegitimno zastupate bošnjački narod. Od Oktobra nećete više nigdje mjesne zajednice držati. Vi od Oktobra više ne postojite
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Izbaciš SDA iz koalicije, ubaciš trojku, a ostali partneri isti. Kako trojka koja je građanska koalira sa nacionalnim strankama koje ruše BiH? Zašto nisu našli neke tamo njihove trojkaše građanske i s njima pravili vlast? A ja, pa tamo nema takvih.
Direktan krivac za Dodika si ti. Ti si taj koji mu je popustio sve sto je tražio, sudski proces protiv Srbije si ti lično ugasio! Veceg grobara BiH od tebe nema a garantujem da ga nece ni biti!
Živković majstor iluzije
Iznad sviju cijenim Sjedinjene Države, ali potez koji se najjača bošnjačka stranka izbornim prevarama marginalizira je jako sumnjiv potez. Nameću nam beskrupulozno Radončića, sumnjivog Konakovića, da zajedno sa sličnim smećem HDZ-a i SNSD-a kroje pravila. Mislim da su pogriješili. I da, političke vođe Srba i Hrvata zbilja se ponašaju kao podstanari i to prilično bezobrazni.
Nađite dao si im sve sto je vrijedi a ima ih samo 8% po zadnjem popisu,i sta sad hoces,to sto im je rekao neka je
Francuska naša sobarica, ništa živo ne zna
treci manjinaki narod u bih ima vise vlasti nego sto im pripada uzp
Kataster i zemljišne knjige u ruke. Podstanari su u Kasabama i čaršijama
Bakire,imao si vise sansi od bilo koga da uradis nesto dobro ovoj drzavi,nisi to iskoristio i zato makni se s puta,tvoje vrijeme je proslo..
SDA = svi načelnici su pod istragama ili u zatvorima. Kako je to moguće?
Trojka uz pomoć međunarodne zajednice želi da makne što više bošnjaka sa scene i to je to.
Sta se ovaj s...d javlja.
O K U O A T O R I
Od sad pa na dalje i u buduce ih ja zovem kinstitutivni, P O D S T A N A R I
Stvari su jasne. Čemu sve ove igrarije? Borimo se protiv politika. Naše su inkluzivne i patriotske. Mi pobijediti moramo. Narod ko narod svaki je isti, čovjek je kao plastelin, možeš od njega napraviti šta god hoćeš kaže Niče. Nemaš se šta protiv naroda borit.
Nije trebao javno kazati kako mi razmisljamo, lol