Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi primjer BOLESNOG čovjeka.
Berilo je lopov koji je krao milione za SDA , kao sto je Osmica drogu prodavao za SDA , i za sebe a seljanima davao mrvice kojima su se oni zadovoljavali !
Nema boljeg čovjeka na dunjaluk drag mi je samo što uzp/nip/ns dobijaju šećer kad se Bakir-beg pojavi. Akobogda sljedeće izbore ponovo za predsjednika.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne znam kad ste raja bili zadnji put u Trnovu, ali vidi se taj procvat zaista na svakom koraku. Ako cemo se za***avati naravno
Ogromna lova se vrtila preko Bjelašnice i Igmana i kad bi se malo bolje istražili tokovi novca mnogi bi se pridružili Berilu u zatvoru...Trnovo je ostalo i zaostalo ali milioni su se slijevali u privatne džepove i stranačko finansiranje
Zamisli koliko mutav moraš biti da izjaviš da su "SDP, NiP i Naša stranka pomagali HDZ-u u Novom Travniku kandidujući svog čovjeka", a isti taj čovjek imao više glasova na tim izborima od SDA kandidata? Pa ovo je nevjerovatno! Kad je riječ o Trnovu, općina Trnovo je kao "partner u projektu" za milionski iznos otkupila zemljište na kojem se trebao graditi čuveni Buroj Ozon. Pogodite od koga je otkupila to zemljište?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znate ono kada te neko postavi na radno mjesto preko veze a ti pojma nemaš šta treba da radiš na tom radnom mjestu a ujedno ti i ne pada na pamet da to naučiš samo se koristiš tim radnim mjestom da dobijaš platu i praviš veze da kradeš a da sklanjaš prepreke na sudovima da možeš za to odgovarati! Takvog čovjeka dovedeš pred javnost i sada treba nešto da izjavi i šta vidiš? Vidiš nešto kao bakir!
i dvaput ranjavan hehehehe e ovakve zaokruzuju ljudi, ne kontaju da ovi gdje dodju postave berila, memica, prevljaka, hunu, skaku, i istalu mnogobtoj u rodbinu i komsije heheheheh pa ond aimamo prodaju humanitarne, kradju donacija, pljacku stambenog fonda, novomomponovane milionere, privatizacija .
SDA u Novom Travniku je prvi krivac za dolazak HDZa prihvatit ce i HDZ samo da ne bude neka druga stranka.
Po meni nije bitno za koga je Berilo krao,bitno je da je krao i interesuje me ko mu je omogučio da se može uopšte kandidovati za bilo koju funkciju,eeee žuti,žuti sad si uprskao i šefa i stanicu.
P r o p a l i.....t r e z o r a s
Lopov štiti Lopova
SDA postigla odlicne rezultate na ovim izborima, poveco se broj nacelnika sada imaju 34 ili 36, tako da to ide jos bolje na sljedecim izborima, trojka nas zavalila sa kreditima, ekonomija stagnira, penzije ne rastu, struja poskupljala
neka ga neko skloni xD
Kralj lupanja...
Pa ako je procvalo prodaj kucu na poljinama i odaje6i u trnovo nemoj se ni vracat
Predsjednik SDA otvoreno podržava kriminal i narod glasa za njega. Niste žrtva već saučesnici
Čovjek u Novom Travniku razvalio SDA kandidata na prošlim izborima, ali trojka je kriva jer je HDZ na kraju pobijedio, a ne SDA. Jer, Bože moj, samo je SDA Bogom dana da ponudi kandidata, čak i kad je očigledno lošiji i u narodu nepopularniji nego kandidat neke druge stranke. I dok se to ne promijeni, dok umišljena gospoda ne skonta da nije vlasnik ovog naroda i države, treba uvijek ir edovno kandidirati, bilo gdje, nek vlada na kraju ko god.
uskoro će centrala SDA biti u Vojkovicima,najjača stranka u RS-u
Ibro Berilo spiskao 675.000 maraka za povratnike, kupovao steone junice pa dijelio za glasove
Reče sin bivšeg zatvorenika, svaka ptica svome jatu leti.