Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da imamo pare i priliku kupiti, pa zna se da Covic i Dodik, a i njihovi nasljednici to nebi dozvolili. Ovdje je u cilju i kamenjara i sumara da BiH bude sto slabija i da je raskomadaju. Netreba puno logike da se skonta zlo koje imamo unutar drzave.
Branicemo se gradnjom dzamija i mesdzida, imamo najjace predstavnike naseg naroda!
Oni kad se svađaju samo Bosna strada.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Imamo mi ramazanske topove. I onda čuješ ovdje pametnjakovića kad kaže - "u se i u svoje kljuse". Lipsalo nam kljuse davno. Bez jakih saveznika (USA) nas NEMA, i to znaju svi oni koji Bošnjacima podmeću radikalizam, izolaciju i svađu sa saveznicima. Zna se iz koje kuhinje to dolazi
Hoćeš da budeš saveznik Amerike kao što je Ukrajina?! Da te žrtvuju za svoje interese?!
Ne, želim da budem vazal Rusije koja bi mi do mraka raskomadala zemlju
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Fildzan.
Nabrijavanje pred izbore . Ljudi se dijelim na pametne i glupe .. A glupi se dijele po religiji i nacionalnosti . Hrvatska kao članica NATO-A ima obavezu da čuva Integritet BIH samim time istu . A Srbija je u okruženju NATO članica tako da je BIH jos uvijek može mirno da spava
Jesi li ti zaslijepljen pa ne znas da je podrska amerike BiH iskljucivo protuteza ruskom utjecaju. Ukoliko se Vucic odalji od Rusije, mislis da ima amerika uopce interes braniti BiH? Naprotiv, BiH je u tom slucaju strano tijelo koje komplicira situaciju.
Lezi ljebe da te jedem
Srbija kao zemlja treceg svijeta je podigla vojni budzet za 500% i to je sve sto trebate znati o njima. Hr je rafale uzela jer je morala, migovi su poceli padat s neba. Opet usporedjujete neusporedivo.
Ima BiH najjaci PVO sistem zvani dalekovod.
Mi ako nastavimo ovakvu unutrasnju politiku prema svom narodu za 50 god ovdje nikoga sem staraca nece biti tako da nikome nece trebati ni metak da ovo osvoji.
Ako bude stani pani, nek nas neko osvoji pa cemo gledat druge prilike opet
Mi smo ociglesno 92 mislili drzava se pravi onako.. akp imas 50% stanovnistva koje ne zeli tu drzavu.. ili je nece biti ili je moras oruzjem osigurati.. posto ovo drugo nije nilad postojalo, ostaje ili da je nema ili da se ovih 50% sto nece nekako skonta da im je mozda i u interesu ta drzava
I bos. srbima i bos. hrvatima pase bosna iz financijskih razloga (a to je i najbitnije) onda nekako nesto sklepat sa njima al da funkcionise.. decentralizovana je, svak ima svoj cosak za zapisavanje.. sta jos fali?
Kakvo rezonance! Dakle, Hrvatska je kao Nato članica prijetnja za BIH koja će zaštitu tražiti od Nato saveza čiji je član Hrvatska! Ovo je za Pullitzera...
Nece nas niko unistit, dovoljni smo sami sebi. Sami cemo se unistit. Prvo demografski pa ekonomski pa
mi imamo ubjedjenje da nas nece
"Dok su pune Džamije ja se ne bojim za budučnost države" Bakir Izetbegović
Mi imamo tuarege.
treba barem stingere/igle pripremiti. pamove podmazati nek su spremni
Zato imamo TUAREGE,AUDIJE,WW SVIH VRSTA,TOYOTE ITD,,
Ući pod hitno u NATO, čuvati i unaprijediti namjensku industriju, kupiti odbrambene sisteme i dronove.
NATO nije garant mira između svojih članica. Imaš primjer Turske i Grčke koje svako malo zveckaju oružjem, onda naganjanje španolaca i britanaca brodovima oko gilbratara, itd itd. NATO je zajednički obrambeni / napadački savez prema zemljama koje to nisu.