Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze on ispuniti nicije ciljeve mimo EU i SAD-a. Samo nas bezveze lozite sa ovim naslovima da se prepiremo u komentarima. Toliko.
Ja bi volio da mi Hrvati kažu kojim odlukama su oni oštećeni od Komšića ili federacije. Imaju jako puno vlasti obzirom na njihovu brojnost, i izvlače novca u svoje zajednice puno više nego što dobije recimo USK, TK gdje su Bošnjaci većina. U prosjeku Cazinjanin dobije 2KM, a u Širokom 70. Shvatite da Čović ovim zahtjevima želi samo zaštititi svoj kriminal.
EU i Njemačka su još protiv.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zamisli molim te, ovu bosnjacku mahalsku propagandu. Znači, hrvatski narod nema problema s tim da im bosnjaci biraju predstavnike, nego eto to je samo izolirani problem iskljucivo HDZ-a.Čime se vi sluzite, bijednici.
da zivimo u demokratskom drustvu ovaj novinar i portal bi platiti ogromne kazne zbog tendencioznih i jednostaranih izjava kao i sirenja mrznje prema jednom narodu koji nastoji ostvariti svoja prava
Bolje ispunjavati ciljeve Zagreba (EU), nego sto SDA srbolesnici prijete ratom i tako da nas uvuku u Smrdiju
ZELIMO LI U EU ONDA ISPUNJAVAJMO I NJENE STANDARDE I ZAKONE UKLJUCUJUCI I IZBORNI ZAKON. NEPRIHVATLJIV JE PRIJEDLOG DA SE U EU , HRVATSKOJ .......GLEDA TELEVIVIZIJA U KOLORU A U BOSNI CRNO-BIJELA TEHNIKA. KAKVA BI TO BILA EU I DA LI ONDA ICI U TO I STA JE TO EU?
Jel Belgija u EU?Jeste čak je sjedište EU u Belgiji.Tamo ti je prijatelju nešto slično ali tamo su civilizirani i prihvaćaju da i malobrojniji narodi imaju svoje predstavnike i svoja prava za razliku od onih koji se u BiH tome protive.
NIKAKAV IZBORNI ZAKON nas ne interesuje AKO nije u skaldu sa izbornim zakonom EU - definitivno !! Ni vizija po Izetbegovicu ili bilo kome drugom ako nije u skladu sa izbornim zakonom EU. Dosta nam je ,,pametnjakovica,, i nakaradni sporazuma Jedan jebxnx Dejtonski je bio dosta da i glupom otvori oci i ici u drugi je izdaja. To se mora prepisati iz zakona EU.,. Zavrsena diskusija Her Schit i svi drugi koji raspravljate !
Interesi Zagreba su interesi EU. Između Zagreba i Bruxellesa je po pitanju i Bosne, a i Hercegovine, znak jednakosti.
Ovi mediji samo se, u. Neki natpisi kao, evo ga kraj. On ne smije nista uraditi sto je protivno evropskom sudu za ljudska prava. A koga ce to pogoditi, vidjet cemo.
pa rat u bivsoj sfrj je i trajao dok politicki zagreb nije izvrsio etnicko cisce kompletne teritorije,cim je zadnji srbin protjeran iz hrvatske rat je zaustavljen,zato ponekad povjerujem onom bolesnom botu sda mulahucicu da je evropa i dan danas u nekom ,,krstaskom,,pohodu
Uvijek upirete prstom u drugog(u ovom slucaju Hrvatsku) a nikako da u ogledalo pogledate... Licemjerne ovce
SAD BOSNJAK MORA SNOSIT ODGOVORNOST KAD EKONOMSKI SAMI SEBE UPROPASTIMO KRIVAC NAM JE NIJEMAC KOJI NEZNA STA JE SRBIN, HRVAT, BOSNJAK A HOĆE DA UVEDE RED
Stranci su nas posvadjali 92-95,sad ponovo zele da nas posvadjaju a nasi bajni politicari koji su se nakrali to koriste da zastite svoj lopovluk
Zamisli dođe neki poljak ili francuz i njemcima nametne ustavne promjene. To nijemci nikad ne bi dopustili naravno. Najgore je što ovo što ovaj njemački radi nema veze sa demokratijom. U ovom slučaju razumijem Dodika kojeg smatram najgorim političarom na balkanu. Ali u ovom slučaju je u pravu.
Dati srbima i hrvatima ono što oni daju drugima tj.qrac!!
U Bosnjackom korpusu pola je izdajnika koji bi jedva cekali da ovaj Merkelin i Schrederov isprdak zakonom osigura HDZ vlast narednih 100 godina.
BiH NIJE suverena država.
Zasto onda ne mjenjas ustav genocidne tvorevine da i katolivi i muslimani mogu biti izabrani za premijera genocidne..a ne samo pravoslavac mora da bude...