Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogromne kolicine suplje
Udarili su na Beirut! Hezbollah sada mora udariti na tel Aviv ili haifu
Situaciju treba smiriti i sjesti za stol.da se dogovori mir i spase svi životi. U ratovima najviše ginu civili,ne zaboravite to,kad navijate za jedne,druge ili treće sjetite se da će ginuti djeca ..nevini...civili.
Kako? Pa vidiš da ovi u iščekivanju odmazde i dalje ubijaju zapovjednike? nevjerovatno
Oni će se bojati sjene svoje, samo polahko.
i treba ovako palestince kad neće niko da pomogne Egipat, UAE, Katar, BiH ... nikome nisu braća nema protesta pred zločinačkim ambasadama
Ma Hezbolah moze samo pjesadijom nesto uciniti,ako imaju 80h vojnika.
ja ja. Zato sto su teritorijalno bliži, graničite. Pa začas frkne iznad glava
Ceka se zavrsetak olimpijskih igara da bi ozbiljnije igre pocele.
Što više odugovlače, reakcija svijeta na napade će biti oštrija. Ako otegnu predugo ljudi će i zaboraviti povod napada, a u medijima će se predstaviti kao agresija Irana, umjesto osvete za napad Izraela na poglavara Hamasa.
Prijetnja je jaca od izvrsenja.
Predsjednik moli vrhovnog vođu, kao što naši mole Visokog predstavnika lol
Navlace Hezbolah na megdan jer se boje jaceg napada Irana
Procjene vecine vojnih analiticara su da je Hezbollah najmanje 50 puta snazniji od Hamasa. U slucaju da dodje do otvorenog konflikta, tzv.Izrael bi devastirao putnu infrastrukturu Libanona, nanio veliku stetu civilima i ekonomiji. Sa druge strane, isto bi to ucinio i Hezbollah, unistio bi aerodrome, vojne baze, civilnu infrastrukturu sa 3.000-5.000 raketa koje dnevno mogu ispaliti i dokuciti svako podrucje do Jerusalema
Misliš da bi Amerika to gledala? Nisu oni razarači parkirani samo kao ukras.
Čeka se danima, gdje zapelo?
Zar Kupola nije lazno bozamstvo?
Jutro bebe, jeste li se naspavale?
Ovo malo časkaju eminentni voni analitičari uz jutarnju kahvu