Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Težak slučaj...pojest će nas konforizam,atrofiramo i fizički i psihički
Vec smo drug. Izadjem navecer, svaka osoba u kafani ima viska bar 10-15 kila a komuniciraju mjaukanjem i zavijanjem. Svi bulje u telefon, dudlaju onu shishu i smiju se nekim nebulozama sa tiktoka. Ova djeca sto dolaze, to ce biti jos gore.
Nabavi ti, sebi bukvar!
Daj Amru opet Pusti Jasnu, ipak je Amra uspjela u zivotu ufatila sponzora da je izdrzava dok ona palamudi o postenju majcinstvu uspjehu itd
Opajdara.
kleptomanka, izmislja tretmane nekim ezotericnim talasima sranjima. A onda plati ovdje ili onom smrdi Senadu da ih reklamiraju. Ova baba je psiholog, nije psihijatar i vara narod izmisljanjem dodatnih terapija
mozeli se klix otvorit bez ove žute mrske
Postujem je kao novinara s te strane profesionalne, al mi je ova Emela ober odvratna ko pojava i ja sam odvratan nekom jbg
Dere li ko ovu babu 😂😂😂Pitam za kolegu🤣😂😂
U svom nastupu je agresivna, autoritativna sa željom da ona DONOSI odluke u ime drugih ljudi, pa recimo i klijenata sa kojim radi, šta oni trebaju, moraju da RADE u odnosima sa drugim ljudima... Ajd sretno ti bilo 👋👋
Prvo moram detoksicirati ženu...
NEMAJU MAME VISE VREMENA ZA DJECU KAD I SAME VISE NA DRUSTVENIM MREZAMA .TREBA SE SREDIT ZA SLIKE PRIPREMITI ZA LIVE .A DJETE STO PLACE I NE PRIMJETI.VAZNO JE DA ONA NA TIK TOKU VISI.NECE U FIRMU RADIT LAKSE SISE IZBACIT GUZICU I UZIMAT GIFTOVE.AJMO SAD POLI GA.IDEMO SVI NEDAJ TE ME.A DIJETE PLACE U POZADINI ALI MAMI JE TIK TOK PRECI.SUTRA CE I DJETE NAUCIT OD MAME KAKO SE RADI.
NEMAJU OCEVI VISE VREMENA ZA DJECU! konju mizogini zenomrzac...BITCH BYEEE
Internet, mobitel, drustvene mreze ..ce nas unistiti. Zahvaljujuci svemu tome postali smo materijlano, kunzumetsko drustvo, bez osjecaja za porodicu, za prijatelje, za sebe na kraju. Ulogu roditelja smo izgubili, preuzeo je internet. I na kraju i djeca postaju bez empatije, sa depresijom..iz cega izrasta mrznja i nasilje prema svakome i svima, pa i prema sebi.
Internet i mobitel neće, društvene mreže, zbog svakog ološa na njima, hoće!
"Scene savrsenog zivota na mrezama utjecu na depresiju".Sjajna recenica 21 stoljeca
Otkrila rupu na saksiji ,odakle je ova bre 😂
klix je super bez ove žuje voditeljice ona je promasila profesiju
Sta ces kad se bosanske “muskarcine” osjecaju ugrozeno od nebinarnih 😂 pa im smetaju i ti iste “muskarcine” pozivaju na smrt i ubijanje istih.
ne osjecaju se ugrozenim niti imaju “homofobiju”, dakle ne boje se drugacijih. stvar je jednostavno u osjecaju gadjenja i nagona na povracanje od vaseg devijantnog i izopacenog nacina zivota. nadmasili ste zivotinje i time pokusavate normalne ljude ubijediti u ispravnost necega sto se kosi sa ljudskoscu.
Najbolji njen video o anksioznosti na yt, kako smo naucili od roditelja a oni od svojih pa ne znamo drugacije
Napokon respektabilan gost
Gospodja mlati pare u svojoj ordinaciji kucanje 30km zvonjenje 50km. Poslije ispiranja mozga izadjes samo jos vise sjebam i depresivan. A za to uzme pare masne. Idite u prirodu ljudi, setnja druzenje, pecanje sport samo ne kod ove ispiranje mozgova. Prva ona obilato koristi you tube.