Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mi jasni ovi silni negativni komentari za koaliciju Drzava. Ovi koji su trenutno na vlasti drzavi nista dobrog nisu donijeli, bore se samo za sebe. Kad se tek gospodin Hadzikadic pojavio na politickoj sceni sjecam se da je bila vijest da se ta stranka ne finansira iz budzeta nego iskljucivo od clanstva sto je samo po sebi nevjerovatno. Kad bi ukinuli finansiranje stranaka iz budzeta, drzava bi prodisala. Da li vi znate nesto sto ja ne znam, koji je razlog nepovjerenja i osuda?
Izgubi vrijeme čitajući preljevanje iz šupljeg u prazno
Treba održati tribinu na kliksu
Minimum 40% ne zeli BH kulturološki i politički identit. Nema kompromis sa pitanjem identiteta ništa.
Zar iko normalan moze prisustvovati ovim ublehasima?
1. Neću da se slikam sa Šepićem. Samo on profitira od toga. 2. Mladi - pa Željko Majstorović 3 Prvo Država, a ovamo utaja poreza. 4. I forum zaključali na Klixu. Niko Vam nije rekao? Itd.
kad pročitaš Arapović ne čitaš dalje
tako je!!! idemo do pobjede državaaa
Kakvi su ovo ublehaši!