Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi bilo fino da jednog dana internet stane .
Vjeruj mi volim net i stvari koje pruza ali sam ponosan sto sam odrastao bez njega. Sutra da ga ugase ne bih se bunio samo bi se mnoge generacije poubijale.
iskljuci ga jaro,odmori malo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klixe niste ni vi nevini uziomate pare iz fonda za "borbu protiv ruskoj uticaja" a da nikada nije definirano šta je to tačno. Prvi ste u dezinformiranju javnosti jer rat ima dvije strane najmanje, propagandno ste orijentirani i prenosite isključivo britanske izvore a to mnogo govori o vama.
Hahahaha ruska dezinformacija i ukrajinska informacija vrti se Goebbels u grobu ko ventilator.
vjerovatno se zove Vuk Bacanovic
imamo i mi bota iz Luksemburga koji je "patriota".
pa logično neki Čovićev bot,on je glavni ruski igrač zajedno sa Dodikom u BiH
Budalo, tip je iz NEVESINJA samo što kruh zarađuje i djecu hrani radeći u Mostar u...
Šta očekivati od chetalja,bježe na Zapad a mrze ga.Podržavaju Putlera i agresiju na suverenu državu.
Oho klix rusofili na aparatima
'Rad NAFO grupe je ranije pozitivno ocijenjen i podržan od Ministarstva odbrane Ukrajine, ministra odbrane Oleksij Reznikov, premijerke Estonije Kaje Kallas, ministra vanjskih poslova Gabrieliusa Landsbergi" Znači veoma je značajni što kažu ukrajnski trošitelji zapadnih para? Ovaj pamflet od članka sadrži fašističke metode obračunavanja s neistomišljenicima.
Ok zoka :)
A Klix mu je najstabilnija platforma!
lol usutkaj drugu stranu po svaku cijenu
Internet bojna sa hzhb foruma je odavno napravila najezdu na klixu i pomijera pamet Bošnjacima lakomislenim nekoliko godina.
Jarugo, hzhb bojna je jaka samo u skriptama. A śto se tiče pomijeranja, pomijeraju mi jaja iz lieve u desnu stranu gaća i obrnuto.
Penisnick, zaśto me uhodiś!? Smradu jedan, mali bijedni crve 😵‍💫
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo adresu da ga naucimo kako se skace sa starog mosta tafte
Mnogo ali bas mnogo proruskih botova je na ovom portalu.
Brother moral very high!
Ko odlucuje o tome sta je informacija a sta dezinformacija?
Najgori talog drustva je ovdje u Bosni, ne znam ni gdje da pocnem, toliko zla na malu kolicinu ljudi je za ginisove knjige. Sta samo rade komsijama pa sad zamisli sta bi strancu ucinili da mogu.