Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1 zena da čuva njih 16. Pa stvarno
nužno zlo, vrtići
jeate nuzno zlo u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Roditelj sam teoje djece i djeca su mi išla u vrtić i bilo je sličnih stvari i smatram da pretjerujete. Pogledajte se u ogledalo i recite da i sami nikad niste pogriješili. Takve stvari se dešavaju svuda.
Desava se da dijete ugrize dijete, djeca su. Zato su tu tete koje trebaju sprijeciti da se nesto takvo ne ponovi jos 10 puta.
tebi je ok da dijete dijete ugrize za 4 sata 15x?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Citam po komentarima da je sasvim uredu, da su djeca. Toliko sam cuo prica od kolega/kolegica kako njihova djeca grizu, udaraju drugu djecu i to predstavljaju kao sasvim normalnu situaciju. Druze, nije normalna situacija, ako sam dijete poslao u vrtic ocekujem da se vrati onakvo kakvo sam ostavio to jutro, a ne da na stetu mog djeteta "razumijem" i prihvatam to sto su neka djeca agresivna vec sa 2-3 godine.
Mislim da se mnogo pretjeruje od strane današnjih roditelja, napisano kao da je smrtonosne povrede doživjela. Svi vrtići, škole, bolnice nemaju dovoljno kadra.
Primjećeno djelovanje botova iz vrtića...možda je i direktorica naredila botovanje
Tko opravdava ovaj postupak ???
Niko normalan
Nije ovo dobro !!! Sad smo i u vrtićima nesigurni !!!
U mom gradu, doduše davno je to bilo, jedna teta sa društvom na kafici reče: 'meni kad dosade, ja otvorim 2 prozora i sutra ih pola nema ...' Živa istina
Ne shvatam ove komentatore kojima bi bilo normalno da im neko 14 puta pazi 14 ujede dijete i da niko ne reaguje, nego pokusa to zataskati. Jedan ujed se desi, mozda i dva, ali 14...
Dok su se glava razbijale kamenjem. igralo lopte na ulici, stipalo, ujedalo svi su bili normalni zdravi. Današnji hibridi nisu otporni na paučinu, kišu, napucanu loptu itd.
Hahaha slatko, malo se grizle bebe, mami preporucujem da ispise celjad iz svih skola odma, poslije se gadjaju kamenjem i to zna bit neugodno za roditelje koji to ne ocekuju
treba ih tuziti ovo nije prvi slucaj i poznato je da neka djeca grizu i to bi roditelji trebali reci i upozoriti a vrtici bi trebali imati proceduru da to piraju jer nije prvi slucaj...zato ih treba tuziti i vrtic i roditelje jer kriju informacije...dijete koje grize se ne smije staviti spavati sa drugom djecom
nista strasno,djecija posla.
Izrael je los
Jos nam i to falilo da nam djeca budu ovako, imal nesto pozitivno u kikiriki drzavi...
Hahahaha nigdje veze, prvo ova budala sto je pristala da cuva 16 djece dok je direktorica, pa racunovodstvo pa sekretarica i ljudski resursi u uredu. A i ova majka sto drami toliko oko tog Boze ti pomozi, a dala dijete od godinu na cuvanje u vrtic opaka neka gospođa karijerista.
Dok se djeca igraju u sobi, vaspitacice setaju hodnicima i samo kazu da trenutno nisu bile sobi kada se desi nemio događaj.