Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga na ovoj slici ko da je iz goci benda
Hahahahahaha
Kada sam govorio da će ovaj započeti ratove, davali su mi se minusi. Nadam se da svi oni euforičari što su pisali "Biden Šerif Mubarek Olsun" sada uživaju u Bidenovim bombetinama koje razvaljuju Palestince. A nije vam valjao Trump? E pa sad uživajte...
Volim vise neg ista sto vam se svima posrao Biden u usta. Kad se samo sjetim hvalospjeva sto ste pisali ovdje, hejtali ste Trumpa samo zato jer su ga Srbi podrzavali. Mi malo pametniji smo govorili da ovaj covjek nece nista dobro donijeti svijetu i evo nakon samo par mjeseci se ispostavilo da smo bili u pravu.
Hoćemo Trumpa...
Ima čovjek svojih problema u svojoj zemlji
Torture never stops!!!
FZ ;)
Njemu je šala ubijanje djece i žena i staraca, ta i oni su pobili milione širom svijeta i ništa, kao da su kukci. Ko smatra da mu je Amer prijatelj, usro se do glave,.
Pa bilo je i Srbima također šala ubijanje djece i žena, ali o tome nitko ne govori.
Zamisli te dreku na CNN`u da se Trump ovako ponasao.
Nije bas smijesno Joe
Bošnjaci (Muslimani) su ga hvalili. Eto vam sad Biden. Trump je za njega makar bio transparentan koliko god bio mazga, nije bio zloban. Ovaj je "Hodajuće" zlo.
Kineska marioneta taj lik
Zločinac
Da je Tramp ovo reko bilo bi kakav idiot nevjerocatno provociranje itd
krpelj će havreknuti
Ustani Hitlreeeee
Poškaklji me da se nasmojem!
byden ponos sniacki