Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gordana zvana Ne Miješam Se U Svoj Posao.
Iskreno,krivi su funkcioneri koji predstavljaju Bosnjake koji su mislili da se nista nece saznati i koji se na sve probleme ogluse umjesto da smisle reaakciju.
Cakala da ode do granice i bude uhapsen, Gordana je olicje lose osobe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato sto nista ne radi. Smrdulja stara prdava...
dajte pitajte VSTV koliki je omjer "formiranih predmeta" i koliko je rijeseno istih ? to je dobra osnova za disciplinskog
Zar ova dzudza nije u zatvoru??
Sto mi je ova persona u licnom domenu non grata. Prosto djeluje zatucano, neobrazovano, poout nekog ko jedva spaja kraj sa krajem, nije djaba kako izgleda tako i djeluje-veliko nista!
komentar3
Gordana Tadića je najbolja haverica Milorada Dodika i Muriza Memića.
Ček' malo - Srbija koja tvrdi da nije učestvovala u agresiji na BiH i da je ovo bio građanski rat, procesuira krivična djela na tuđem teritoriju u sukobu u kojem tvrdi da nema umiješane prste?! Zanimljivo. Time se potvrđuje kao agresor na BiH.
komentar2
E moj murize memicu budalo jedna kako te feraget zajebava i fahro
Znači neokrivljavati Srbiju već ovu glupaču Gordanu Tadić
Kako ova baba opstaje pored svega,? Treba je otjerati sto dalje , ona je veliki problem!!!HOCEMO SPOSOBNE OMLADINCE NA SVE FUNKCIJE U ZEMLJI!!!!!!
zato što joj se može, jer je dio uzp i laktaške ekipe, ali još malo ako Bog da
Za zatvora je.
Pa kada ce ovi nasi maj*uni da prestanu da nas brukaju po svijetu. Koliko god Srbija pravila problema u ovom slucaju je u pravu. Vazno je da se vrsi redovna korespondencija, kad su vec poslali upit po dogovorenom protokolu. Ovako nam je traljavo sve!
Iskreno za ovakve je Erdogan ima lijek poslije onog drzavnog udara u Turskoj koliko god ga osporavali.Za ove sto ne kontaju Dodik je davno trebao biti uhapsen jer je davno najavio drzavni udar i sprovodiga blokirajuci sve zivo! A znamo poziciji gispodje Tadic!
Zbog ovih stvari se BiH i raspala. Blokade i osporavanja na svim nivoima. Selektivna pravda i potilički harakiri.
Tadicka je izvukla Vranja… pjebajte borbene