Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ odugovlacio 8 godina i nikom nista
Zašto se za svako građansko pitanje gleda da li su izašli na proteste ili ne? i pri tom, ako jesu, koliko ih je TAČNO izašlo pa ako je ispod neke imaginarne količine smatra se politički nevažnim? Zar je jedino mjerilo zakonitosti koliko je ljudi ljuto što se zakon ne sprovodi?
Eee mojeee Bosnjeee,nasto spadoste sad nakon svega bi sa Srbima
Treba srbima prepustiti rs da se pripoji srbiji a hrvate uzeti pod svoje...
"Nejasnoće koje ordiniraju političkom scenom u FBiH bi lako bile izbjegnute da je Schmidt posvetio više vremena načinima na koje može deblokirati Federaciju BiH..." Cela Nemačka sa svih 84 miliona Nemaca da sedne i smišlja ne bi smislili sva sranja koja mi ovde možemo da napravimo, a ne da ih spreče.
Ma vratiti SDA da završe ono što su počeli sa HDZ-om i SNSD-om
Samo stroga diktatura proleterijata.
Stojanovic profesionalni Srbin
smit je pokazao ko je i sta je. lazov i prevrtaner. ono sto je uradio u izbornom danu zasluzuje da ga se proglasi nepozeljnim i protjera van drzave. licemjerno njemacko pseto. prikriveni nacista
SDA!!!👌👏
Ima se jednostavno rješenje: Neka Igor Stojanović pređe u DF.
Schmit se sprema za izmjene Ustava FBiH😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
A Klix nije ovako Pisao o Hdzu i Kritikovao Hdz sto 8 godina sve ovo radi a kad Rade Bosnjaci da Zastite narod i Drzavu od Izdajnika onda Nevalja !
Sva Cast Lendo ! Nedaj izdajnicima Vlast u Ruke ! Prodali bi rodjenu mater za Fotelju a ne Drzavu i Narod !
Duboko smo razočarani promjenom politike Sjedinjenih Americkih Država prema Bosni i Hercegovini. Za nas građane ovo je tragedija Gospodine Bajden, vjerovali smo u Vas i Vi ste nam bili nada.Ne dozvolite podjelu naše zemlje. Duboko cijenimo sve sto ste do sada učinili za nas, jer mi smo narod koji je prošao toliko genocida i užasa. Ne dozvolite da se to više ponovi, tako Vam Boga u koga i Vi vjerujete.
Baš mi ih žao kako se muče.
Haj on se ionako ništa ne pita
Ovo sto su uradili ovo je za hapšenje i ovo je Državni udar .prekršili su zakon i protokol . Izabrali su protiv zakonito 2 clana bez prisustva trećeg . Ovo da se je desilu u jednoj Europskoj zemlji već bi bili uhapšeni.