Komentari (323)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da je Bosnjak Bosnjaku najveci neprijatelj. Fuj bagro odvratna.
Samo Sloga Srbina Spasava
@vukovisadrineZVORNIK Vas spasava cinjenica da za komsije imate ljude koji nisu krvolocne zvijeri poput vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je glaso za ovog neka digne tri prsta
ovaj nije nista kriv jadan. vidi mu samo facu. ali onog nejgovog vodju kriminalca i avaz treba protjerati! sto neko rece oni prave vecu stetu nego rat i dodik zajedno. is!
ovaj nije nista kriv jadan. vidi mu samo facu. ali onog nejgovog vodju kriminalca i avaz treba protjerati! sto neko rece oni prave vecu stetu nego rat i dodik zajedno. is!
cuj mudra odluka a faca ti je neinteligentan. ovo je izadaja i krsenje ustava! kakva bruka. vidi mu face.ko ovog dovede i odakle. svi treba da odgovaraju zbog krsenja ustava.
Jusiću podnesi ostavko ODMAH
. Nebi me cudilo da je uzeo ili pare ili protuuslugu za ovo. Jusićev karakter je tipa- đubar. Bio u SDA pa kad nije imao koristi prebacio se u SBB iz istog razloga. Inače ološ i jado koji bi za 5 KM sve uradio . Ispricao bi vam neke stvari o njemu al nemogu idem povraćati.... FUJ
Jusić o Danu RS-a: Donijeli smo mudru odluku Vjerujem da lice, izraz svakog covjeka zraci njegovo unutrasnje bice, intelekt. Gledajuci u ovoj izraz lica nisam optimistican. Izgleda kao kakav debilcic. Tesko je povjerovati da on donosi mudre odluke.
vrati Armiju BiH i obavezno sluzenje vojnog roka prekini sve za nato i eu.....
BiH nije bošnjačka država nego država 3 naroda. Vojska BiH nije Armija BiH. Ako ti želiš Armiju vratit to znači i vraćanje Herceg Bosne i HVO-a!
@iiiv bolje da cutis. pametniji si. da nije bilo te HB ne bi bilo ovako malo hrvata u Bosni i ne bi bilo RS koja hoce da ti dovede Srbiju i Rusiju na 30 km v.linije do Zagreba. pa ti vidi onda gje ces?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da bogda se srusilo presjednistvo u saraj vo i bakire i ostali pocrkali sta nam radite od drzave.. Da bogda meso svog brata jeli na onom svjetu..
Nije ni čudo kako RS-ovci napreduju u svojim POHLEPNIM i KRADLJIVSKIM ciljevima, kad im to omogućuju prodane duše. Ovi nisu Bosanci, ovo su djubrad došljaci koji ne mare za domovinu- SBB-ov kadar. Uz to im pomoć pruža stranka glupog i glupljeg- SDA. TZV SRVOLJUPCI poruka vama- Marš stoko u Srbiju. Ne damo pedalj Bosne i Hercegovine. Nadam se da će vam uskoro biti dokinuta ova parada koju ravite od tzv DANA GENOCIDNE TVOREVINE od strane GENOCIDAŠA.
Vojska BiH nije Armija BiH!
Dize se nepotrebna prasina. Ako je mogao japanski predsjednik otici i odati pocast u Perl Harbour-u na Havajima stradalim americkim vojnicima koje su japanci bombardovali, pa zasto ne bi mogao vojni orkestar svirati u rs.
Da nam se Allah smiluje sa ovakvim predstavnicima, intelektualcima koji obnasaju ovako znacajne funkcije. Majmune Jusicu edukuj se makar malo o vaznosti odluke Ustavnog suda BiH i onda razmisli malo o odluci koju si donio sa hodajucom karikaturom Pendes!
BiH nije Bošnjačka država niti su oružne snage BiH, vojska Armije BiH!
Jusiću, za koliko para si se prodao? Za koliko para si popišao bosanske žrtve? Jusiću, da Bog da gorio u Džehennemu, izdajniče!
Ti si izdjanik! BiH nije Islamsk adržava nego država 3 naroda. Ako vojska može biti na godišnjici smrti Arsima Delića zašto ne bi mogla biti u RS?
@iiiv tzv dan republike srpske je neustavan i prema tome nezakonito je da učestvuje u tome. Rasim Delić je komandant armije međunarodno priznate RBiH koji NIJE osudjeni ratni zlocinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Joj Bosanci kakvi ste vi balvani. Ljudi putuju na Mars, prave robote, grade višespratnice u mjesec dana. A vi? Hebete se oko orkestra, nekakvog nebitnog praznika. Bolje vam je da tu energiju potrošite i hebete nanu naninu ViK-u zbog redukcija. Halo ba, vode nemate, hebo vas dan!
Mudra odluka...imaš to na pismeno od najmudrijeg...kuš murtate....
Bolje bi vam bilo da tom orkestru obezbijedite jakne, cizme, dzempere...mrzne vam se vojska p... vam materina..hodaju u jaknama tri broja manjim, u poderanim cizmama u dzemperima do pola struka...o tome se vi brinite...da budu dostojanstveni, da im plata nije manja od one koju prima cistacica koja brise vasa govna iz kabineta...stoko jedna glupa...