Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto je svoje vremeno bio predsjedik nogometnog saveza,bas tad vlado nevideni lopovluk..
@gooUser11041104 Pusio nam ga Pusina dabogda!
hajd i Juka pa da bude 9 od 9 nacelnika SDA, ipak je tu osnovana
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hhahahaah..šta će SDA-ov vječni bandit izgraditi!?
Jusuf za gradonačelnika .
Jeftina placena reklama sramota
Sda, dvorane i dzamije
Ako jusuf dođe svima će biti pušina. 🤣🤣😂
Jadna nam majka. Uzjahali on i Hadzibajric. Ne daju vlasti nikako. Ovaj sto ga ovi zovu pukovnikom najveca mu akcija bila postrojavanje policije u parku. Ovaj drugi ne da mandat nikom a obojica djeca SDA. Ko i Konakovic i Aljosa. Obojica imaju svoje “Utjerivace glasova”.
Kenjac stari, sta ces ti obecavati? Ustupi mjesto mladima, gdje se ti guraš po stare dane i još pričaš o multimedijalnosti. Pa ti ne znaš ni šta je to.
Ako si onaj iz NS BiH majke ti se nahrdam i tebi i stranci i familiji lopovskoj i korumpiranoj!!!
Glasajte za Pušinu, imat će te šta pušit naredne 4 godine bez krize ;)
Ko vjeruje u dobro stranke koju on predstavlja zna te ko mozda 10 do 15% stanovnika starog grada.Nista licno proti Pušine on je djete,sin,covjek starog grada..al SDA u starom gradu NE!!! mi to ne zelimo!
Prvo ovi što su obećali trebaju jednu godinu prije izbora da ispune data obećanja, da vidimo ko će više uraditi pa tek glasanje.... Pobjednik i vodja ko više uradi i pomogne narod...
Pametnije bi im bilo da jednom u par mjeseci pokose travu po naseljima, da se prestanemo osjećati kao da živimo u divljini.
pA MOZDA CE jUKA DA SRUSI VIJECNICU ILI REZIDENCIJU REISA NA KOVACIMA PA CE NAPRAVITI OVAJ OBJEKAT ALI NASIM PARAMA
moze...gradi
Starom Gradu fali veći supermarket a ne dvorana
I sada mi kao treba da se naložimo i glasamo za ovu pušionu od levata.Najbolje da kupi kartu i vrati se odakle je došao.